MAC

Just nu är det mycket träning och jobb. Båda två tillsammans leder i alla fall till att jag sällan bara är hemma och chillar eller har tid att hitta på något annat. Trivs med båda i alla fall :) Idag har jag dock varit helt ledig. Både skönt och tråkigt, haha, är så van att ha saker o göra så har blivit lite sysslolös under dagen. Vanligtvis tränar jag när jag är ledig och inte hittar på något med nån kompis, men i och med att jag redan tränar mycket så försöker jag ta det lungt och vila kroppen på lediga dagar. Vila är precis lika viktigt som träning!
 
Jag har lite kul planer för i vår som jag bloggar om vid ett senare tillfälle... Det blir lite härliga resor i alla fall vilket också betyder många blogginlägg + videor! Kan faktiskt säga att livet känns rätt bra just nu. På något vis får jag allt att gå runt. Längesen jag hade det så haha... Letar bostad också för är inte så taggad på att bo kvar med mina föräldrar länge till. Det blir ju en stor grej när det väl händer, att äntligen flytta hemifrån!
 
Imorgon är det tränarutbildning med Active Cheer vilket jag ser så mycket fram emot! Jag älskar cheerleading och att vara tränare är en av dem roligaste sakerna jag gjort. Att få lära mig mer nytt och hur jag blir en bättre tränare ser jag så mycket fram emot! Behöver dock åka tidigare för att direkt åka till jobbet där jag jobbar kväll imorgon, sen delad på söndag. Hinner i alla fall vara med på det mesta. Ska försöka uppdatera mer, vi hörs! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0