MAC

Just nu är det mycket träning och jobb. Båda två tillsammans leder i alla fall till att jag sällan bara är hemma och chillar eller har tid att hitta på något annat. Trivs med båda i alla fall :) Idag har jag dock varit helt ledig. Både skönt och tråkigt, haha, är så van att ha saker o göra så har blivit lite sysslolös under dagen. Vanligtvis tränar jag när jag är ledig och inte hittar på något med nån kompis, men i och med att jag redan tränar mycket så försöker jag ta det lungt och vila kroppen på lediga dagar. Vila är precis lika viktigt som träning!
 
Jag har lite kul planer för i vår som jag bloggar om vid ett senare tillfälle... Det blir lite härliga resor i alla fall vilket också betyder många blogginlägg + videor! Kan faktiskt säga att livet känns rätt bra just nu. På något vis får jag allt att gå runt. Längesen jag hade det så haha... Letar bostad också för är inte så taggad på att bo kvar med mina föräldrar länge till. Det blir ju en stor grej när det väl händer, att äntligen flytta hemifrån!
 
Imorgon är det tränarutbildning med Active Cheer vilket jag ser så mycket fram emot! Jag älskar cheerleading och att vara tränare är en av dem roligaste sakerna jag gjort. Att få lära mig mer nytt och hur jag blir en bättre tränare ser jag så mycket fram emot! Behöver dock åka tidigare för att direkt åka till jobbet där jag jobbar kväll imorgon, sen delad på söndag. Hinner i alla fall vara med på det mesta. Ska försöka uppdatera mer, vi hörs! ♥

Update - cheer

Hej! Tänkte köra en update om senaste tiden. Jag är inte särskilt aktiv här på bloggen, jag vet, sorry. Kul att se på statistiken att folk finns kvar ändå! Vill ni följa mig mer så är det bäst att följa min instagram @idasteinwalls som är det stället jag är som mest aktiv på just nu.
 
Bilder från min födelsedag som jag firade med Julia, såklart. Detta var innan jag firade med alla mina vänner som jag har bilder från i förra inlägget, fyller år den 1 september. Så nu är jag 21 år! Men självaste födelsedagen som var någon vecka innan sov jag över med Julia, åt sedan gott på dagen och tränade cheerleading ihop. På kvällen for vi in till Malmö och var på tränarutbildning, för vi båda är tränare i cheer. Tyvärr för olika lag.
 
På tal om att vara cheerleadingtränare, jag coachar nu även Capella! Inför denna säsongen blev jag tränare för MAC's mini-minior level 1 lag Sky, några veckor senare fick jag en förfrågan om jag ville coacha föreningens minior level 1 lag Capella också, vilket jag tackade ja till! Trots att jag har tre lag nu, Sky, Capella & mitt eget lag Super Novas så kan jag inte få nog av cheer! Vill till hallen varje dag ändå och längtar efter varje träning.
 
Och igen "på tal om cheer" så har jag en underbar nyhet om mitt lag! Vi ska i vår, i mars, tävla på Disneyland i Paris! Helt sjukt grymt. Jag är så övertaggad! Vi fick reda på det på bästa sättet. Coacherna tog in oss i ett omklädningsrum där dem gjort om i rummet så att vi skulle "komma in i landet vi ska åka till". När vi kom in var där ballonger i Frankrikes flaggas färger, croissanter mm låg framme. Frankrike!!! Sedan hade vi ett quiz där vi skulle komma fram till varje bokstav en och en för att få fram namnet på platsen dit vi skulle åka. Jag ville helst Paris men såg på antalet bokstäver (och att det var två ord) att det inte blev Paris, men efter hand blev det tillslut Disneyland!!! Så då blev det Paris ändå, plus Disneyland! Jag är så lycklig över att få åka dit och tävla i den bästa sporten, med det bästa laget i den bästa föreningen!
 
Nu efteråt inser jag att jag hade bara cheer saker att berätta, haha... Men sånt är livet! Har en del annat att berätta också i och för sig, som inte angår cheer, och en del som angår cheer, men det är hemligt just nu. Hihi :)  Kram på er!
 

21


RSS 2.0