Koreografi

Hejsan!! Nu ligger jag i sängen efter att ha jobbat delad tur, och har det även imorgon... Men så får det va. Jag har tänkt berätta om förra helgens koreografi med Deonte Brown!
 
Vi hade sammanlagt 15 timmars träning med honom under fyra dagar, och det var så kul! Visst blev ma väldigt trött både psykiskt av alla räkningar och allt nytt och fysiskt av träningen, det kändes i kroppen efteråt. Men jag skulle sååå göra det igen! Det var en underbar upplevelse.
 
Deonte Brown är tränare för ett av världens topplag, Stingrays Allstar Orange, och åkte hit till oss, lilla Sverige, för att koreografera ett grymt program till MITT lilla lag + Zodiacs (föreningens junior level 3). Och vårt program slaaayyys!! I love it! Det är så sassy och häftigt. Nu gäller det att träna mycket för att programmet också ska sitta bra!
 
Första dagen med honom hade vi föreningströjorna på oss, för att det ska se enhetligt ut. Eftersom jag inte gick i MAC förra säsongen så hade jag ingen tröja, utan fick låna Julias 10-åriga lillasysters tröja, haha! Den passade faktiskt, men det var för den var väldigt stor för en 10-åring. Annars passar jag absolut inte i så små kläder...
 
Dag 2 har jag inget särskilt ifrån mer än att vi tog denna "stunt" bilden på vår åttavåningspyrre, hahaha 😂
 
Dag 3 hade vi först en lagbrunch hemma hos en av våra tränare. Jag hittade en liten älskling som jag var fastklistrad vid, som ni ser på bilden. Kashmir tror jag hon hette. Vi åt iallafall en massa gott men det bästa var ju lätt våffla med nutella!
 
Brunchen var i gångavstånd från hallen så efteråt gick vi dit och hade 4,5 timmes koreografi igen. Då hade vi även rosa tema för att stötta bröstcancer. 
 
Sista dagen hade vi Stingrays tema eftersom Deonte är från föreningen Stingrays. Så vi hade deras färger blå, grönt & vitt på oss, men han förstod inte! Haha, han gissade på penga-tema bland annat, men kopplade tillslut... 😂 Det var jättesorgligt att ha sista dagen med honom och jag vill så gärna att han kommer tillbaka. Det här kommer lätt bli det bästa cheer året jag haft.
 
I slutet gav vi honom ett paket som tack för allt, där alla i laget hade skrivit sina namn i olika färger på. I paketet la vi olika svensk godis, plus lite randomly köttbullar. Jag köpte en sån marabou ask som det står "tack" på. Han tyckte tack lät som "attack", hahaha...
 
Jag är iallafall otroligt nöjd med programmet och hoppas vi sätter det på tävling. Ni får tyvärr vänta snällt tills November Cup med att se programmet, hihi 😊
 
Sov gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0