Halloweenträning

Hejhej! ♥
 
Igår (söndag) hade jag tre halloweenträningar med mina tre lag (aktiv i ett, coach i två). Som vanligt på söndagar är det en lång men underbar dag med cheerleading från 11.00-20.30 när jag inte jobbar. Eftersom det snart är halloween hade vi tema träning med alla lagen, såklart halloweentema!
 
11.00-13.30 hade jag träning med Capella (minior level 1). Vi stuntade mycket och ändrade om i grupperna pga två som inte längre kan vara med på tävlingen. Jättetråkigt när sånt händer men vi får göra det bästa av situationen. Jag tror det kommer bli jättebra ändå. I slutet lekte vi alibaba ett par omgångar. Jag stod och tittade på men hoppade in helt plötsligt och lekte jag med haha 
 
13.30-15.30 hade jag träning med det andra laget jag är tränare för, Sky (mini-minior level 1). Där fick den sin gympa sekvens som dem ännu inte hade fått och vi övade igenom gympan och sekvensen. Vi körde även några fullouts. Dem sista 40 minuterna körde vi bring your best, där det vinnande laget vid varje omgång fick välja en godispåse med halloweengodis i som jag hade fixat dagen innan. I slutet såg vi till så att alla fick vars en godispåse.
 
Efter Sky tog jag bussen genom hela stan för att ha min egen träning på andra sidan stan. Jag gick inom Espresso House och han sitta där en stund och äta lite. Jag är ledig mellan 15.30-18.00, men där tar bussresan upp rätt mycket tid. 
 
På min egen träning sen 18.00-20.30 hade vi också halloweentema vilket jag egentligen hade missat, men jag hade med mig mina små horn som jag hade på mig på Capella & Sky's träning så det var inga problem. Vi tog heller ingen bild i det. Många var borta eftersom det är höstlov (sånt man aldrig håller koll på längre) så vi var kanske halva laget där eller något. Vi körde lite blandat. Hopp, stunt, gympa och en lek på slutet. Eftersom inte alla var där så bara satte dem ihop lite grupper och jag fick toppa då!! Wihiii ! Jag är ju bas denna säsongen, så jag blev jätteglad att jag fick toppa lite! Vi körde, som jag hoppas syns på bilderna haha, skruv basket och volt i hang. Vi körde också skruv från double base och 3.60 men det har jag ingen bild på. Eller video egentligen, det är stillbilder från videor.
 
Ikväll hade vi haft träning igen om det inte vore lov, men tur det för att jag ska jobba ikväll. Det är några dagar sen jag jobbade men det känns som jättelänge sen haha... När jag jobbar flera dagar i rad, möjligtvis med nån dags ledighet sen jobb igen, så bara rullar det på som vanligt. Man vänjer sig liksom, går på automatik. Men när jag har varit borta några dagar eller längre så känns det helt konstigt och lite jobbigt. Jag vill ju egentligen jobba mer än jag gör nu, men det är dom timmarna jag fått än så länge fram tills januari och sen får jag se om jag får fler timmar eller söker ett annat jobb helt enkelt. Synd om jag ska söka annat för tycker faktiskt om att vara där jag är nu, men så är det ibland. Nu ska jag käka lite och förbereda mig mentalt för att jobba hahah...
 
Cya ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0