Koreografi & rosetter

En söt bild med två av mina minisar. ♥
 
Denna vecka kommer Deonte från Stingrays Orange som ska koreografera vårt program! Dvs programmet för mitt eget lag Novas. Jag är tränare för mini-minior fortsättning Sky och minior 1 Capella. Men till mitt eget lag har föreningen betalt Deonte Brown för att koreografera till mitt lag Novas och vårt junior 3 lag Zodiacs, grymt!!! Jag är så taggad. Tyvärr är jag lite småsjuk men jag får försöka vila så att jag orkar med koreografin i helgen.
 
Vi har fått våra rosetter till mitt eget lag (guldiga) och till Capella (vita). Så fina ellerhur??!! Sky har redan rosetter som dem ska använda sen förra året. Det är för att dem inte är ett "riktigt" tävlingslag.
 
Vi hörs, kjaaaaam ♥

3 oktober

Lite lagom med bloggtorka här som ni ser... Men tittade igenom gamla bilder och kom att tänka på hur mycket livet förändras hela tiden. Det tycker jag är underbart. Jag har varit med om så mycket jag aldrig kunnat föreställa mig att skulle hända. Det gör mig nyfiken på vad som kommer hända mig i framtiden! Det bästa av allt är att jag gått igenom så många år av psykisk ohälsa men nu mår jag faktiskt bra igen. Det GÅR att må bra igen! Jag är väl inte fullt ut överlycklig men livet är ändå bra, allt är helt okej liksom. Inga ångesattacker här och där, självskador, tvångstankar mm. Livet är ganska okej nu. Så tänkte just då igenom vad jag gjorde och var jag var i mitt liv för exakt ett, två, tre år sen.
 
3 oktober 2016
Bilden visar väl hur bra jag mådde för ett år sedan... Då gick jag i Obsession i CIA, pluggade på folkhälsopedagog på HKR, har för mig jag gick hos psykologen då. Mådde inte bra nånstans...
 
3 oktober 2015
För två år sen gick jag mitt första år i Infinity, i Vain, och hade tydligen koreografihelg den 3 oktober. Det var en rolig helg, men inte superbra eftersom jag kände mig väldigt utanför i det laget.
 
3 oktober 2014
För tre år sen var jag inlagd på psykiatrin och hade bland dem sämsta perioderna i mitt liv. Ser dock glad ut på bilden, men det var jag nog för jag hade fått en delicatoboll, haha! Minns att jag inte fick ha egen mat eller godis på rummet men mamma och pappa smugglade in sånt till mig ändå. ♥ Det kanske inte riktigt höll vårdplanerna men det boostade mig psykiska mående enormt när dom kom med delicatoboll, kanelbulle, chokladdricka mm i smyg. I övrigt var det en riktigt hemsk tid...
 
3 oktober 2013
Gjorde uppenbarligen ingenting den 3 oktober 2013 då jag inte kan hitta minsta spår av liv från mig den dagen! Hahah....
 
 
Nu är det 3 oktober 2017 och där lär inte finnas minsta spår av liv från mig idag heller haha... Jag är ledig från jobb, jobbar annars nästan varje dag, tränar cheer, är tränare för två lag, letar boende, pluggar körteori mm. Livet rullar på och det är jätteskönt! :)

RSS 2.0