Jobb & Julia

Hejhej ♥
 
Bilderna är från i söndags då jag hade världens bästa dag med älskade Julia. Sen har jag jobbat varje dag. Mitt liv är så tråkigt att uppdatera om just nu. Snart åker jag till Spanien och DÅ finns där massor att berätta om + vloggar! Men innan dess, naaee... Hade jag gått kvar på cheerleadingen hade vi tävlat SM nu i helgen, nu ska jag försöka följa livestreamen så gott det går hemifrån istället. Saknar cheer så himla mycket.
 
Cya ♥

MAC våruppvisning + Tiggetävling

Hallo.
 
Igår åkte jag och Hanna och tittade på Malmö Allstar Cheers våruppvisning + Tiggetävlingen. Först hade MAC sin föreningsuppvisning, efter det var det en mindre tävling för miniorer (fanns dock några seniorer som tävlade också), som heter Tiggetävlingen. Det var kul att se alla lagen, särskilt dem som körde skills på högre level i sitt program!
 
Jag har fått en del frågor angående nästa cheerleading säsong. Jag ska enbart söka in till MAC och hoppas på att komma med i level 2. Jag söker ingen annan förening i år eftersom jag vill gå i MAC och hoppas på det bästa efter tryouten angående level.

Cheer DM södra 2017 - Senior level 3

Cheer Infinity Athletics - Invincible
 
 
 
Gothenburg Cheer One - Lynx
 
 
GC Troops - Black Ops
 
 
Kristianstad Starlight Cheer - Golden Stars
 
Malmö Allstar Cheer - Zenith

Vlogg med Julia

 PRENUMERERA på kanalen HÄR

Skadad hand

Hey peeps.
 
Som ni ser är min hand skadad. Det hände för någon vecka sen när jag stretchade, jättekonstigt! Jag skulle dra en scale och slog emot handen hårt på något vis. Hur det lilla kunde ta så ont vet jag inte. Sen har den blivit värre av att jag inte låtit handen vila tillräckligt, så idag var jag på läkarbesök x2 och ska röntga handen imorgon.
 
Other than that så har det blivit varmare ute (inte just nu) och jag har kunnat vara ute lite grann och träna. Tråkigt när jag inte kan använda handen och det ju är cheer tryout snart, behöver öva upp lite skills!
 
Jag fick träffa Ellinor och jobba färdigt med sista skolarbetet för min del. Jag har ju hoppat av utbildningen, men sista för alltid är det ju inte. Jag ska plugga igen senare. Annars har jag jobbat de flesta dagarna, stretchat mm.
 
Vi hörs, kraaam ♥

Cheer DM södra 2017 - Minior & Junior level 3

MINIOR LEVEL 3
Gothenburg Cheer One - Jags

JUNIOR LEVEL 3
Gothenburg Cheer One - Cheetahs
 
 
Cheer Infinity Athletics - Bliss

Cheer DM södra 2017 - Senior level 2

Cheer Infinity Athletics - Obsession
 
Vänersborg GF Pride Cheer Squad - Panthers
 
 
Cheer Community Devotion - Supreme
 
 
 Kristianstad Starlight Cheer - Black Stars
 

RSS 2.0