Update

Hejsan! Förlåt för den grymt dåliga uppdateringen. Jag ska gå igenom lite kort och gott vad som hänt den senaste tiden (om någon ens bryr sig?? Haha)
 
Det har äntligen kommit lite vårvärme (men bara pyttelite) och det har även mina älsklingsmisar Tuffis (vänster) och Tingeling (höger) märkt av, Ser ni som Tingeling vuxit?! Nyss var hon den där lilla mini kattungen, nu är hon nästan fullvuxen! Det har blivit mer promenader för min del på grund av vädret. Vissa dagar har det varit det vanliga gråa men så fort det är fint väder så ger jag mig ut och går. Det är så härligt, jag mår så bra av det.
 
Hemma har vi fått en del nya möbler och storstädat. Själv har jag hållt på med mitt rum och mamma och pappa håller på med vardagsrummet. Det mesta har i alla fall blivit fint såhär långt, haha...
 
Denna bilden är egentligen ganska onödig, men den är från i fredags då jag tog en islatte utan is. Det var för att ismaskinen var av, eftersom vattnet tydligen varit dåligt i Lund, visste inte om det. Men jag kunde fortfarande få en latte med kall mjölk, men utan is. Och det tog jag. Smakade något mer mjölkigt (eftersom dem måste fylla upp platsen där isen skulle varit med mer mjölk), annars helt normalt.
 
Samma dag var jag på bredvidgång på ett jobb jag kanske fått. Ett jobb jag verkligen älskade!!! Det är personlig assistent för en flicka. Det är först efter bredvidgången det bestäms om jag får jobbet eller inte, då föräldrarna vet om dem trivs med mig och ifall flickan tycker om mig. Jag hoppas verkligen det. Jag älskade det i alla fall. Jag tyckte verkligen det var jättekul och en helt underbar liten flicka! Tyvärr har jag tystnadsplikt och kan därför inte berätta mer om det, men jag hoppas för allt i världen att jag får det jobbet.
 
Så ful bild, haha! Men jag har ju ett annat jobb också. Ett jobb som jag har, är anställd på liksom, haha... Det är som vikarie på äldreboenden. Har jobbat lite grann där med och tycker det känns väldigt bra där också. Tyvärr, tystnadsplikten igen. Can't say more. Men det funkar bra.
 
Jag har såklaaart pratat massor med min älsklings Julle Bulle. Vi har inte träffats på ett tag, men vi facetimar mycket. "Max 20 minuter" så går det två timmar. Älskar henne enormt mycket. Den smickrande bilden var från en liten chokladstund.
 
Och så har jag stretchat because it's important to do.
 
Annars då? Jaaa, jag har varit i skolan, arbetat med uppgifterna osv. Lämnade in en hemtenta som kändes bra, fick tillbaka en salstenta som inte alls gick bra, så det går väl lite upp och ner! Nu närmar sig även cheer DM och jag saknar det sjukt mycket. Älskar verkligen cheer, jag måste börja igen. Längtar ihjäl mig. Men nu ska jag ner och äta för jag var såklart inte hungrig vid middagen utan blir hungrig senare på kvällen istället. Som vanligt. Jag kanske får ändra om lite i matvanorna så att det passa bättre? Äh, orkar inte. Bara o käka när jag vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0