Cheer DM södra 2017 - Minior level 1

Malmö Allstar Cheer - Giants
 
 
Skövde Cheer Allstars - Crystals
 
Cheer Infinity Athletics - Love
 
Crocodiles AFC Helsingborg - Fearless
 
 Malmö Allstar Cheer - Capella
 
Gothenburg Cheer One - Kittycats
 
GC Troops - Snipers
 
Värnamo Frisksportklubb Vildmark - Desire

Cheer DM södra 2017 - Group stunt

JUNIOR GROUP STUNT
 
Cheer Infinity Athletics - Devoted 4
 
 
Malmö Allstar Cheer - Starstruck
 
SENIOR GROUP STUNT ALL GIRL
Cheer Infinity Athletics - Infinite 4
Råkade tyvärr radera resten av bilderna på Infinite 4, därför blev det bara 3 st, sorry...
Gothenburg Cheer One - Dream 4
 
SENIOR GROUP STUNT COED
Gothenburg Cheer One - Claw 4

Cheer DM södra 2017

Idag var det äntligen DM södra. Jag gick dit med Hanna och satt hela dagen och tittade på cheer, så underbart! Det var tråkigt att dem inte sålde mer kläder bland sakerna dem sålde, för jag ville så gärna köpa en tjocktröja/hoodie, men det fanns ingen. En annan tråkig grej var att mitt favoritlag MAC Zenith inte tog guld. Men dem är bäst ändå! Jag fotade nästan alla lag, det var 3-4 stycken som inte blev fotade, och alla bilderna kommer upp så snart som möjligt! Min kamera började få slut på batteri, därför var jag "tvungen" att skippa några lag för att spara på batteriet. Sen var det något lag som missades för minneskortet blev fullt och jag var tvungen att sitta och radera för att få plats med fler. Men, nästan alla i alla fall! För Julias skull gjorde jag färdigt alla Zeniths bilder nu ikväll, och här får ni ett litet smakprov:
 
 

Ida's action shot face compilation

                                                   
 
Var jätteförvirrad här↑
       Sömnig? ↑                   Aldrig sett en finare heelstretch↑
    Huvudet i 90 grader↑                                                                                                      Smile, freeze!! ↑
              Sne ↑                                                                          Snusar? ↑
                                                                                                                                        Wooooooow ↑
 
 
Well... Är man sjuk och har tråkigt så är man.

Sjuk

Tjolahopp. Jag är sjuk och kan berätta att det är väldigt tråkigt. Jag har varit sjuk i några dagar. Trodde jag var frisk i tisdags så åkte iväg på vad jag skulle och tränade på kvällen men nä, det skulle jag inte gjort. Då vaknade jag tusen gånger värre på onsdagen. Idag mår jag fortfarande inte helt bra så jag får kanske ställa in morgondagens planer också, tråkigt.
 
Fotona är obviously inte från idag, några selfies från i tisdags tror jag, när jag var mer vid liv. Men på lördag ska jag jobba och på söndag är det DM, då måste jag vara frisk! I need cash och DM har jag längtat länge till. Sen förra DM typ, över ett år sedan. För att piggna till lite har jag kollat skräckfilm och det piggnar man till av kan jag tala om, ifall dem är tillräckligt läskiga i alla fall. Sen poppade jag popcorn för länge så dem blev brända. Nä förlåt, nu babblar jag på om helt onödiga saker. Ha det bra och hoppas ingen annan är sjuk som jag, krya på dig/er isåfall. Hejdå. ♥

Stretch

I gotta keep up med stretchingen. Har haft en dålig tränings- och kostperiod dem senaste veckorna. Det går i vågor. Ett tag tränar jag massor, mår super, äter jättebra. Sen blir det en liten sämre period där jag är väldigt lat och käkar choklad hela tiden. Och jag har haft en lite sämre period vad det gäller mat och träning dem senaste veckorna, därav har det knappt blivit någon stretching heller. Bilderna är från i lördags, efter det blev jag sjuk och känner mig fortfarande lite dålig. Men oavsett så måste jag iväg imorgon, kan vila på onsdag igen ifall det behövs.
 
Men det här med stretchingen. Det är så himla konstigt. Min heel har jag köttat sönder de senaste året ungefär, och den står nästan helt stilla. Den blir något bättre, sen stretchar jag inte på ett tag och POFF så ser den hemsk ut. Däremot scale och scorpion, det har jag alltså inte heller stretchat på länge, men plötsligt bara drar jag typ en bättre scale och scorp än jag nånsin gjort?? Okej... Makes sense. Jag måste ju göra fel när jag stretchar min heel, eller? Jag kör over split och stretchar med ryggen rak, liggandes som i en heel stretch och sen som en bow. Hur kan det ändå gå så himla dåligt? Idk. Men det är väl bara att keep on fighting.

Key lime pie

Hej finisar! ♥
 
Bilderna är från i onsdags då både jag och Julia var lediga från skolan så vi satte oss på Espresso House i fyra timmar. Älskar verkligen långfika. Jag provade key lime pie som Julia tagit innan och rekommenderade, and I love it!! Kommer nog ta den varje gång på EH i framtiden... Sjukt god.
 
Annars har jag varit i skolan, på föreläsningar och jobbat i grupparbete. Denna helgen har jag än så länge inget annat planerat än plugg, vilket verkligen behövs. Jag har inte lyckats komma igång särskilt bra med något av vad jag ska göra. Så en tråkig plugg helg behövs. Jag har fått en del gjort idag i alla fall, som tur är.
 
Nästa söndag är det DM och jag är övertaggad!! Tråkigt att jag själv inte ska tävla, men det är verkligen superkul att titta på också. Längtar.

Update

Hejsan! Förlåt för den grymt dåliga uppdateringen. Jag ska gå igenom lite kort och gott vad som hänt den senaste tiden (om någon ens bryr sig?? Haha)
 
Det har äntligen kommit lite vårvärme (men bara pyttelite) och det har även mina älsklingsmisar Tuffis (vänster) och Tingeling (höger) märkt av, Ser ni som Tingeling vuxit?! Nyss var hon den där lilla mini kattungen, nu är hon nästan fullvuxen! Det har blivit mer promenader för min del på grund av vädret. Vissa dagar har det varit det vanliga gråa men så fort det är fint väder så ger jag mig ut och går. Det är så härligt, jag mår så bra av det.
 
Hemma har vi fått en del nya möbler och storstädat. Själv har jag hållt på med mitt rum och mamma och pappa håller på med vardagsrummet. Det mesta har i alla fall blivit fint såhär långt, haha...
 
Denna bilden är egentligen ganska onödig, men den är från i fredags då jag tog en islatte utan is. Det var för att ismaskinen var av, eftersom vattnet tydligen varit dåligt i Lund, visste inte om det. Men jag kunde fortfarande få en latte med kall mjölk, men utan is. Och det tog jag. Smakade något mer mjölkigt (eftersom dem måste fylla upp platsen där isen skulle varit med mer mjölk), annars helt normalt.
 
Samma dag var jag på bredvidgång på ett jobb jag kanske fått. Ett jobb jag verkligen älskade!!! Det är personlig assistent för en flicka. Det är först efter bredvidgången det bestäms om jag får jobbet eller inte, då föräldrarna vet om dem trivs med mig och ifall flickan tycker om mig. Jag hoppas verkligen det. Jag älskade det i alla fall. Jag tyckte verkligen det var jättekul och en helt underbar liten flicka! Tyvärr har jag tystnadsplikt och kan därför inte berätta mer om det, men jag hoppas för allt i världen att jag får det jobbet.
 
Så ful bild, haha! Men jag har ju ett annat jobb också. Ett jobb som jag har, är anställd på liksom, haha... Det är som vikarie på äldreboenden. Har jobbat lite grann där med och tycker det känns väldigt bra där också. Tyvärr, tystnadsplikten igen. Can't say more. Men det funkar bra.
 
Jag har såklaaart pratat massor med min älsklings Julle Bulle. Vi har inte träffats på ett tag, men vi facetimar mycket. "Max 20 minuter" så går det två timmar. Älskar henne enormt mycket. Den smickrande bilden var från en liten chokladstund.
 
Och så har jag stretchat because it's important to do.
 
Annars då? Jaaa, jag har varit i skolan, arbetat med uppgifterna osv. Lämnade in en hemtenta som kändes bra, fick tillbaka en salstenta som inte alls gick bra, så det går väl lite upp och ner! Nu närmar sig även cheer DM och jag saknar det sjukt mycket. Älskar verkligen cheer, jag måste börja igen. Längtar ihjäl mig. Men nu ska jag ner och äta för jag var såklart inte hungrig vid middagen utan blir hungrig senare på kvällen istället. Som vanligt. Jag kanske får ändra om lite i matvanorna så att det passa bättre? Äh, orkar inte. Bara o käka när jag vill.

RSS 2.0