Spanien dag 3

Hola!
 
Dag 3 här i Spanien spenderade vi först till sol och bad vid poolen här på hotellet. 
 
Såklart ägnade jag även tiden åt lite träning och stretch, ett måste ju.
 
Vi åt lite lunch och tog oss sedan bort mot linbanan, eller teleférico som det heter på spanska. Här är några fina bilder på stan påvägen dit.
 
Linbanan tog 15 minuter att åka upp för, och på vägen fick vi se många fina utsikter. Lite läskigt var det faktiskt att åka upp då buren var väldigt liten och skakig, nerför gick däremot mycket bättre.
 
 
 
Väl uppe på berget var där en så fantastisk utsikt! Vi tog massor med fina bilder.
 
 
Uppe på berget kunde man gå upp ännu högre via en lång, krokig, ojämn stentrappa. I den värmen dessutom blev det riktigt jobbigt, men samtidigt älskar jag det! Jag älskar ju verkligen att röra på mig och tycker sånt är så himla härligt.
 
På vägen ner gick vi en annan stentrappa (fanns ett par stycken) och fick se ännu fler vinklar av staden. Bara en liten bit såklart, från den alla högsta toppen till linbanans slut. Sedan tog vi såklart linbanan ner igen, det hade nog tagit ett par timmar att gå den vägen. Stigen slingrade sig dessutom fram och tillbaka väldigt mycket nedanför!
 
Väl nere igen testade jag en frappelatte som jag fick syn på påväg dit. Den var amaaazing!!
 
Efter fikan tog vi en liten shoppingrunda i stan och åt därefter middag på en restaurang där jag tog en sallad.
 
På kvällen gick vi ner till havet och tittade lite, sen satte vi oss på Benny's Bar som numera blivit vårt favoritställe här i Benalmadena.
 
Som ni nog ser så var min kameralins smutsig vilket jag upptäckte först efteråt och därför är det små prickar på alla bilder tagna med min systemkamera. Sorry... En del bilder är tagna med min systemkamera, en del med min mobil, och en del med Amandas systemkamera. Dem bästa bilderna är alltid tagna med Amandas kamera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0