Sommarplaner

1 juni, då är det väl lagom att berätta sommarplaner? Haha, sommaren ska ju officielt ha börjat precis idag. Och det kan man väl säga att den har. Det har varit fint väder idag, lite blåsigt men ändå fint. Jag har jobbat precis som dem senaste dagarna och precis som jag ska göra i sommar också. Så första sommarplanen - JOBB. Men tänker berätta några lite roligare.
 
Spanien
Bildresultat för spain benalmadena
Om mindre än en vecka drar jag och Amanda till Spanien i nästan en vecka. Tagga! Då blir det också mycket blogguppdatering, vloggar på min YT kanal (prenumerera på min kanal HÄR) och bilder på min insta @idasteinwalls . Det får ni ta och följa då!
 
Cheer, vad annars?
 Precis som förra sommaren ska jag fylla denna med cheer och kompisar, dem två bästa sakerna som finns. Ska försöka få ihop mycket YT videor på detta också, och lära mig nya stunt + gympa. Tagga!
 
Stockholm
Bildresultat för stockholm
I juli ska jag till Stockholm i någon vecka där vi samtidigt träffar farmor för att fira hennes födelsedag. Minns inte hur mycket hon fyller...
 
Detta är i princip planerna jag har just nu förutom jobb, träffa kompisar osv. Det mesta andra händer spontant, så blir det alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0