Update

Haj på daj.
 
Det får bli en liten vardagsupdate eftersom jag inte har något annat att skriva om. Just nu är det väldigt stressigt med både mycket i skolan och mycket utanför. Så det är i princip plugg jag håller på med hela tiden, men olika plugg.
 
För några dagar sen träffade jag Nicki för sista gången innan hon åker till Australien i ett helt år!! Hon ska vara au pair där, och jag hoppas verkligen att jag kan komma och hälsa på henne. ♥ Vi tog i alla fall en lång mysig fika på Starbucks, jag gav henne en hejdå present och åkte ledsen därifrån. Det är ju verkligen inte kul att veta att hon kommer vara på andra sidan jorden i ett helt år, och att jag kanske inte träffar henne på hela den tiden. Men förhoppningsvis gör jag det!
 
Idag var jag och gymmade. Har varken tränat eller stretchat på länge, så särskilt stretchingen gick inte så bra... Märkte ju hur mycket ovigare jag blivit igen. :( Vad jag kanske inte berättat på bloggen är att jag tagit en paus från cheerleadingen. Jag tror inte jag har slutat helt, för jag saknar det så mycket och hoppas på att livet ser lite annorlunda ut till hösten så att jag kan börja igen då. Men denna terminen är jag i alla fall inte aktiv. Det blir gym för min del istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0