Malmö & Lund shopping

Denna dagen har nästan bara bestått av shopping. Jag och mamma hade en del saker vi behövda få gjorda eller köpta, så vi for tillsammans iväg i förmiddags och kom hem vid fem igen. Först for vi till IKEA där mamma skulle lämna tillbaka ett skåp hon beställt som var sönder (???) och få ett nytt, och sedan handla lite annat vi båda behövde i affären. Jag har behövt en ny stol ett tag och fick det idag. Ikväll hann den dessutom bli ihop monterad (ni vet från IKEA bygger man ihop allt själv) så nu har jag den och jag älskar den! Den är mycket bekvämare än min förra. Vi åt lite och for sedan till Nova.
 
På Nova blev det shopping av en del olika saker. Supersnällt av mamma att köpa fyra par skor, en tjocktröja, en ny vinterjacka och tre linnen till mig. Plus stolen, haha, men den var ju köpt på IKEA. Jag fick även mamma att bli kär i islatte efter att hon fått smaka lite av min, vist är Espresso House islatte jättegod? Särskilt med lite vanilj smak i, love it.
 
Innan vi for hem igen åkte vi inom Media Markt eftersom min dator inte kan laddas. ??? Den har hållt på ett tag med att den inte laddas när sladden är i och plötsligt gör den det, men för nån vecka sen blev det värre och köpte då hem en ny laddare, som inte heller funkade. För nån dag sen la den av helt och sen dog ju batteriet, vilket jag inte heller fick igång igen. Ja, jag har provat att trycka i laddaren och kolla så allt är rätt och blah blah blah. Vi tog den till Media Markt där den var köpt och där skulle dem reparera den. Så länge får jag dela dator med mamma och pappa... drygt. Jag hoppas den blir fixad i alla fall, eller att jag får en ny på garantin.
 
Tingeling tyckte kartongerna som stolen kom i var fantastiskt roliga att hoppa runt och leka i. Hon är så söt. Nu ligger hon i min säng och sover och jag ska gå dit och lägga mig bredvid henne och gosa, heeela natten lång. Sov gott. ♥

Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Fina köp :)

Svar: Tack!
Ida Steinwall

2017-02-19 @ 00:22:02
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0