Helg i Halmstad

Hej svejs.
 
Igårmorse åkte jag upp till Halmstad för att träffa Amanda och stannade där till idag. Vi hade massor av planer men vi gjorde inte ett skit, haha, älskar det ändå, hur chill vi är tillsammans. Vi bara sitter och snackar och snackar i all evighet och kollar på dokumentärer. Både igår och idag tog vi en fika på Wayne's, och gick i nån affär.
 
Amanda och hennes kille har precis skaffat en jääättesöt liten pälsboll, Ossi/Oswald, som jag gosade massor med. Älskar katter.
 
Vi gick ut med Ossi/Oswald.
 
Men han tycker inte om att vara ute särskilt mycket, och blev väldigt trött efter det, haha aww...
 
Imorse degade vi rejält, också därav det inte blev något vettigt gjort idag heller. Amanda sminkade mig för hon ville så gärna.
 
Och vi tog som sagt en fika på Wayne's idag med. Vi skulle fika och sedan skulle jag ta tåget hem. Så vi gick in till stan och satte oss, väl där kom jag på att jag inte visste var min mobil var. Den låg kvar hemma hos Amanda på laddning... Jag ville hellre hämta den direkt och chilla sen än att göra det precis innan tåget går, så jag fick Amandas cykelnyckel och skulle cykla hem och hämta mobilen. Såklart är jag helt blåst och försöker låsa upp fel lås, så jag gick. Höll på att glömma både nycklar och vantar denna gången hos henne, fick förresten med ett datorfodral som jag glömde hos henne sist. Jag har bra minne som ni kanske förstår. Och sen gick jag tillbaka och hann därför bara sitta en kort stund på Wayne's istället för en lång som tänkt. Ja, så är det att vara mig, haha 
 
Nu är jag hemma och ska lägga mig, taggar cheer imorgon!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0