23:59

Hej bloggiiiisshh ♥
 
Jag är inte särskilt trött men behöver verkligen sova för ska upp till en jobbintervju imorgon, och sedan en lång dag med plugg. Vi har hemtenta nu, där jag troligtvis ska skriva om cheerleading (vi har precis börjat alltså). Jag är lite nervös inför jobbintervjun men vi får se, det kanske går bra. Sen så behöver man inte få varje jobb man söker heller, men det vore bra med extra cash.
 
Har varit hos min psykolog idag. Det är bara några få samtal kvar, sedan är det slut hos henne... Jag tycker det är jättejobigt att man inte kan få mer kontinuerligtet. Det går inte att lösa sina livs problem på 10-25 samtal. Jag har 25 men det behövs mer känner jag. Dessutom tycker jag hon jag går hos nu är väldigt bra så jag vill inte byta bara för att antalet samtal tar slut. Jag kan ju också skippa att ha någon att prata med alls för att slippa börja om, men det vill jag inte heller. Jag känner att jag behöver någon att prata med. Så det här med att aldrig få en fast plats där man kan jobba färdigt med allt istället för att bara påbörja sen sluta igen är jobbigt.
 
Nu får jag försöka sova, det blir inte bättre av att sitta framför en skärm. Sov gott finisar :* Och grattis till pappsi som fyllde 58 år idag (så gammal!! :o).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0