Lite vardagsprat

Hey peeps. Förlåt för dålig uppdatering. Jag blir jätteglad av era kommentarer.
 
Just nu är livet lite sådär... Har jobbat idag, där jag tog några snabba snygga selfies i hissen hahah... Vad stor man ser ut i dom tröjorna. Jaja. Jag har mått ganska dåligt denna helgen så är glad att jag tvingade upp mig imorse till jobbet ändå, för det blev bra tillslut. Men ibland är allt bara för jobbigt så att man inte kan ta sig upp ur sängen på morgonen. Man borde kunna ringa till jobbet och säga att man har ångest och få stanna hemma för det, precis som om man har feber. Men det är väl bara att kämpa på. Nu blev det dock bra på jobbet så jag är glad att jag släpade mig upp, men ibland blir dagen inte ett dugg bättre trots att jag försöker. Träffade en ny tjej som var hur härlig som helst, hon fick mig på mycket bättre humör. Sen har humöret gått ner aningen igen sen jag kom hem, menmen. Det har hänt lite jobbigt nu på senaste tiden.
 
Igår fyllde Tingeling 1 år. Vi firade henne med kattgodis och en ny jättegosig säng. Hon har haft tre stycken sängkojor innan men kissat ner allihop, vi får väl hoppas att hon inte kissar ner denna också... Godiset tyckte hon mycket om i alla fall. Lilla älsklingen. Stor flicka nu, ett helt år gammal. Ett år sedan hon kom till världen. Minns när jag fick henne, så pytteliten hon var!
 
Stretchar också när jag kommer ihåg och orkar för att egenltigen bli vigare, men i och med att jag gör det så sällan så är det snarare att försök behålla den lilla vigheten jag har för att inte bli sämre. Får se om jag kan få igång en bättre tränings o stretch period igen. 
 
Jag är förresten klar med alla DM bilder, jag har bara inte orkar lägga upp dem. Dem tar sån tid att ladda upp. Jag ska försöka få upp dem snart!
 
Cya ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0