Väntar i en timme

Lite bilder från då jag träffat kompisar i veckan.
 
Nu sitter jag i ett rum i källaren på jobbet och ska vänta i en timme på att börja, kul va? Bussarna går väldigt dåliga tider så det var denna eller komma försent. Jag cyklade hit en gång - ALDRIG IGEN. Det är så jobbig väg med massor av uppförsbackar, jag var svettig och helt slut när jag kom fram. Behöver energin under tiden jag jobbar istället. Idag har jag ett skönt pass på bara tre timmar, men imorgon jobbar jag nio timmar. Nu medan jag väntar ska jag äta lite och typ sova, haha, ha en bra dag!! Kramis ❤️
 
 

Cheer DM södra 2017 - Junior level 2 (del 2)

Cheer Community Devotion
 
 
Royal Cheer & Dance - Royal Lightning
 
Gothenburg Cheer One - Cats
 

Cheer DM södra 2017 - Junior level 2 (del 1)

Malmö Allstar Cheer - Eclipse
 
Musketeers Funky Cheer - Bullets
 
 
GC Troops - Generals
 
 
Westcoast Cheer - Golden Angels
 
Cheer Infinity Athletics - Desire
 
 
 
 
 
 
 
 

Julias 19 års dag

Foton från mitt & Julias firande av hennes 19-års dag. Världens bästa är hon. ♥

Cheer DM södra 2017 - Minior level 2

Malmö Allstar Cheer - Starburst
 
 
Kristianstad Starlight Cheer - Forever Stars
 
 
Gothenburg Cheer One - Kittens
 
 
Cheer Infinity Athletics - Adore
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppat av min utbildning

Tänk om man kunde se ut som snapchat filtren i verkligheten, det hade varit nice. Menmen, jag har hoppat av min utbildning, av lite olika anledningar. Så nu kommer jag försöka få lite fler timmar på jobbet och fundera ut vad jag ska göra härnäst. Jag vet ju vad jag vill, jag vill bli psykolog, men jag kommer inte in på det. Så jag funderar på lite andra alternativ. Vi får se. Så idag har jag varit hemma, ingen skola och inget jobb, och ingen kompis som kunde träffas. Alla är bortresta eller upptagna. Imorgon ska jag i alla fall träffa Jenny och Patte. Men idag har jag inte gjort något särskilt. Jag har tränat en del. Både lite styrka och lite cheer. Jag har övat på gymnastik och hopp till tryouten. Dagen började väldigt dåligt men har blivit bra nu ändå. Vi hörs, pusspuss ♥

Cheer DM södra 2017 - MAC Sky

Malmö Allstar Cheer Sky
Mini-miniorerna tävlade inte DM, men MAC's (som höll i tävlingen) mini-minior tävlingslag Sky visade upp sitt program.

Cheer DM södra 2017 - Senior level 1

Gothenburg Cheer One Pumas
 
 
Malmö Allstar Cheer Omega
 
 
Spartans Cheer Spirit - Aphrodite
 
 
 
 
 
 

Cheer DM södra 2017 - Junior level 1 (del 2)

Musketeers Funky Cheer - Snipers 
 
 
Westcoast Cheer - Extreme
   
 
Wild Kingdom Cheer - Foxes
 
 

Om två månader

Om två månader flyger jag och Amanda ner till Benalmadena, en stad i södra Spanien och lever livet i nån vecka! Resan spontanbokades igårkväll och jag är taggad till tusen. Jag ska se till att uppdatera massor då + vlogga! Fast det kan ju hända att det blir som dem flesta andra resor, att jag glömmer bort bloggandet så allt kommer i efterhand... Menmen! En semester ska man ju njuta av och I can't wait tills vi är där!!

Cheer DM södra 2017 - Junior level 1

GC Troops - Sergeants
 
 
Cheer Infinity Athletics - Perfection
 
Malmö Allstar Cheer - Venus
 
 
Värnamo Frisksportklubb Vilmark - Dynamic
 
 
Gothenburg Cheer One - Sabres
 
 
Kristianstad Starlight Cheer - Red Stars
 
Som ni vet orkar jag aldrig ladda upp DM bilderna fast jag egentligen är klar med dem. Så här får ni junior level 1 i två delar istället, så kommer det upp nån gång i alla fall. Men lite mindre åt gången bara. Puss o kram skumbanan!

Lite vardagsprat

Hey peeps. Förlåt för dålig uppdatering. Jag blir jätteglad av era kommentarer.
 
Just nu är livet lite sådär... Har jobbat idag, där jag tog några snabba snygga selfies i hissen hahah... Vad stor man ser ut i dom tröjorna. Jaja. Jag har mått ganska dåligt denna helgen så är glad att jag tvingade upp mig imorse till jobbet ändå, för det blev bra tillslut. Men ibland är allt bara för jobbigt så att man inte kan ta sig upp ur sängen på morgonen. Man borde kunna ringa till jobbet och säga att man har ångest och få stanna hemma för det, precis som om man har feber. Men det är väl bara att kämpa på. Nu blev det dock bra på jobbet så jag är glad att jag släpade mig upp, men ibland blir dagen inte ett dugg bättre trots att jag försöker. Träffade en ny tjej som var hur härlig som helst, hon fick mig på mycket bättre humör. Sen har humöret gått ner aningen igen sen jag kom hem, menmen. Det har hänt lite jobbigt nu på senaste tiden.
 
Igår fyllde Tingeling 1 år. Vi firade henne med kattgodis och en ny jättegosig säng. Hon har haft tre stycken sängkojor innan men kissat ner allihop, vi får väl hoppas att hon inte kissar ner denna också... Godiset tyckte hon mycket om i alla fall. Lilla älsklingen. Stor flicka nu, ett helt år gammal. Ett år sedan hon kom till världen. Minns när jag fick henne, så pytteliten hon var!
 
Stretchar också när jag kommer ihåg och orkar för att egenltigen bli vigare, men i och med att jag gör det så sällan så är det snarare att försök behålla den lilla vigheten jag har för att inte bli sämre. Får se om jag kan få igång en bättre tränings o stretch period igen. 
 
Jag är förresten klar med alla DM bilder, jag har bara inte orkar lägga upp dem. Dem tar sån tid att ladda upp. Jag ska försöka få upp dem snart!
 
Cya ♥

RSS 2.0