USA planer

Bloggen står så stilla här så tänkte berätta lite planer inför USA som är om EN VECKA & FYRA DAGAR!!!
 
  • Jag flyger till Santa Barbara där min kompis Linn bor, det är henne jag ska träffa i USA.
  • Några dagar i SB där hon fortfarande måste gå i skolan och planerna är ganska suddiga. Men jag vill besöka stranden, fina utsikter, shopping, och antagligen följer jag med till hennes skola City College i SB.
 
  • På onsdag åker vi in till LA och bor på ett billigt boende för att hinna utforska staden lite mer.
  • Torsdagen är fullbokad för Disney Land, dröm!!!
 
  • Fredag & lördag besöker vi olika kända ställen & sevärdheter som walk of fame, Universtal Studios (om inte det blir en heldag?), Hollywood & Malibu beach.
  • På lördag kväll åker vi hem till SB igen så vi är i princip i LA hela lördagen, och söndagen chillar vi i SB igen innan jag flyger hem på måndag!
Jag är övertaggad på denna resa och hoppas ni också är det för att se mina inlägg! ♥ Det kan hända att jag får tight med tid för att uppdatera bloggen, eftersom jag vill berätta mycket och ha med allt. Så om ni vill ha lite snabbare update på mindre saker så följ @idasteinwalls på instagram så hänger ni med hela tiden! ♥

Kommentarer
Postat av: Sophia

Låter spännande :D

2016-10-19 @ 06:25:25
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Emma

Walk of fame behöver inte ta så lång tid. Vi tog en "celebritytour" men det var onödigt, såg inte en enda! och de flesta husen hade höga häckar, nu har vi typ 100 kort på staket haha ingen aning om vilken kändis som bodde var. Universal tyckte jag var sådär, det i florida var mycket större och bättre, men nu har väl LA harry potter världen också, så gillar ni harry potter kan ni säkert vara där en hel dag :) Annars var tour:en på Warner brothers jättebra!

2016-10-21 @ 16:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0