Stress

Min uppdatering går bara ner och ner... Jag försöker hålla den uppe men det är svårt just nu. Jag är väldigt stressad och bloggen är ännu en stressfaktor som jag då prioriterar bort för att orka med det andra, vilket jag knappt gör, men jag hoppas ni förstår att bloggen blir lidande när där är mycket annat igång.
 
Jag har träning 3 ggr i veckan numera, ibland börjar vi en halvtimme tidigare för att springa och pendlingen funkar riktigt dåligt. Det blir lång pendling och sena tåg. Det är mest pendlingen som blir jobbig för mig då jag pluggar i Kristianstad och tränar i Hyllie, jag visste ju om detta men ville försöka få det att funka. Det funkar, men det är jobbigt. Vet inte hur jag gör nästa säsong, men då har jag förhoppningsvis flyttat hemifrån.
 
Sedan är det skolan som är jobbig att hinna med när jag har lite fritid och svårt att koncentrera mig på läsandet. Jag är dock väldigt glad över att jag fortfarande tycker att programmet är intressant och trivs jättebra med klassen jag hamnat i. Folk är väldigt trevliga och man känner sig bekväm där. Har bara pratat med en liten del av folket i klassen men alla verkar vara jättebra personer.
 
Bilden i början är någon vecka gammal. Den gör mig också stressad! :( Jag har gjort mycket framsteg inom stretching dem senaste veckorna, men just dem senaste dagarna då jag haft mycket annat har det inte blivit av alls och blir ännu mer stressad över att se att jag lyckats få en bättre scorpion, heelstretch, scale osv, men kan tappa det när som helst om jag inte ständigt håller igång det. Och jag har ju inte hållt igång det... Nu när jag inte toppar längre på cheerleadingen så är det inte heller lika högt prioriterat. Jag prioriterar fortfarande stretchingen och försöker få till det så mycket som möjligt, men det är inte så att jag MÅSTE göra det varje dag längre.
 
Nog pratat nu, ha en bra dag finisar, kram ♥

Kommentarer
Postat av: Linn

Inte läst bloggen på huuuur länge som helst...
du är så duktig som hinner med allt :*
snart kommer du, tihihihi <3

2016-10-13 @ 08:26:13
URL: http://nouw.com/dreamingscorpio

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0