Halmstad

Hej alla finisar!
 
Imorse steg jag upp vid åtta för att åka vid nio till Amanda som numera bor i Halmstad och pluggar där. Vi hade några planer men allt har vi hunnit med idag, så vad vi hittar på imorgon vet jag inte. Jag stannar här över natten och åker sen direkt till träningen i Malmö imorgonkväll. Vi for först till ishallen och åkte allmän åkning där vi båda försökte oss på konster vi kunnat förr, det gick väl sådär... Haha! Nu i efterhand inser jag hur mycket jag ändå kunde, och hur mycket jag var nära på att kunna som jag är LÅNGT ifrån nu. Jag har svårt för dem enklaste grunderna nu.
 
Senare gick vi ut och fotade vilket ni kommer få se bilder ifrån senare. Tyvärr är Amanda så obekväm framför kameran så det blev bara bilder på mig... Som vanligt, när vi fotar är jag modell och hon fotograf. Efter det tappade jag bort mitt bankkort, eller snarare upptäckte att jag tappat bort mitt bankkort + ID, letade, ringde och blockade kortet och beställde nytt. Jag ringde först ett nummer och fick prata med en tant som inte fattade ett skit. Asså jag ble riktigt arg på henne, hon sa att där inte finns något bankkort i mitt namn och inget överhuvudtaget med mitt efternamn. Hela min familj har kort med samma efternamn så vad pratar hon om. Plöstligt sa hon "Vi har ingen med efternamn på S", jag bara "skojar du med mig??". Fick sedan prata med en annan där konversationen gick ganska exakt såhär:
 
- Hej, jag vill spärra mitt bankkort, har tappat det.
- Absolut, namn & personnummer.
- Ida Steinwall & ....
- Klart. Vill du ha ett nytt hemskickat?
- Ja
- Adress?
- ......
- Klart. Ha en trevlig dag.
 
ASSÅ, det tog typ en halv minut att spärra direkt och beställa nytt medan den där finlandssvenska tanten "inte hade någon med efternamn på S överhuvudtaget" och pratade med i typ 15 min. Sjukt... När det äntligen var klart tog vi en lång och riktigt mysig fika på Wayne's Coffee. Vi satt där i drygt två timmar och hade det hur trevligt som helst. Nu sitter vi hemma och lagar kvällsmat, pluggar, bloggar, småsnackar osv. Ha en bra kväll allihopa så hörs vi senare! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0