Fake konto

Datt weirdo som låtsades vara mig på fb...
 
Jag sitter just nu här och påbörjar inlägg efter inlägg där jag vill skriva av mig om mina tankar. Mina tankar om ALLT. Ni som följt mig länge vet hur mycket tankar och känslor jag har, plus min kärlek till att skriva, haha! Men just att vara så öppen på en blogg eller andra sociala medier som jag varit medför ju tyvärr en del konsekvenser också, därav anledningen att min blogg blivit mycket mindre personlig. Gång efter gång kommer jag på att "Jag borde inte publicera detta för att..." och så kan jag se vad som blir fel. Synd att det är så. Men snart kommer ni få fullt med rese inlägg från USA, videor och bara drunkna i bilder!
 
En sak som hände mig förra veckan någon gång var att jag fick ett annorlunda meddelande av en tjej som sa att någon gjort ett fake konto av mig, jag bara "what??" och sökte på mig själv. Jodå! Där fanns ett annat konto med namnet "Ida Steinwall", och mina bilder. Mitt namn, mina bilder, men det är inte jag. En bild är dock inte min, den på fotbollslaget eller vad det är för något. Men ändå, helt insane. Jag anmälde såklart kontot och det är nu borttaget, men vem gör sånt? Har dem inget liv eller?
 
En annan orsak till att jag inte haft någonting alls att berätta här är att jag varit sjuk den senaste veckan. Vet inte riktigt vad för sjukdom, magsjuka trodde jag först då jag spydde, sen halsfluss men vårdcentralen sa att det inte var det, och nu vet jag inte. Jag ser verkligen inte fram emot att stretcha nästa gång då jag kommer ha tappat sååå mycket för att jag bara tagit det lungt i en hel vecka! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0