West beach

Hej! Nu är det kväll, och jag borde fortsätta med min hemtenta som tyvärr måste göras klar denna veckan i USA... Men istället sitter jag och kollar igenom bilder och bloggar. Haha, vi får väl se hur bra denna hemtentan går. Menmen, jag tänkte berätta om denna underbara dagen.
 
Det var oklart hur dagen skulle se ut, även på morgnen visste vi inte, eftersom Linn hade skola. Hon skippade dock första lektionen som inte var obligatorisk haha, och sedan åkte jag med henne till hennes skola Santa Barbara City College och köpte lite fika på skolans café, fick träffa Maddie igen som jag träffade på festen i lördags (den vita tjejen på bilderna haha) och sedan drog jag iväg på en liten promenad som jag fått instruktioner av Linn hur jag skulle gå, men ändå lyckades gå fel.
 
Först kände jag mig dock extremt tvungen att stanna varje halvmeter och ta bild på allt som fanns, för allt var så himla fint!! Kalifornien rent allmänt är bara så sjukt vackert. Tänk att gå på denna skolan på bilderna ovan, tänk att ha detta som vardag?!
 
Jag gick längs West Beach och såg massor med fina utsikter över havet och över bergen på andra sidan. Det ble en promenad på ca 2-3 timmar eftersom jag stannade ofta för kort och videor, plus att jag gick alldeles för långt än vad Linn hade sagt. Så jag fick senare vända om igen men det gjorde verkligen ingenting alls, det var jättehärligt! Så himla fint. Och jag kunde gå i shorts och kortärmad tröja och njuta av solen.
 
Bara jag som verkligen ÄLSKAR palmer??
 
Jag såg flera stycken utklädda personer nu för Halloween, så himla kul! Tråkigt att det inte alls är lika stort i Sverige, det är ju kul att gå ut och se batmans, pokemons, katter, häxor och lite allt möjligt vandra runt som vanligt här och där. Och många var väldigt spacade, inte bara lite grann utan verkligen all in.
 
Jag ville ta lite snygga stretch bilder med palmer och berg i bakgrunden, så detta var ett ställe som fick passa.
 
Sen tyckte jag även att lite snygga strandbilder var ganska livsnödvändigt, så det fick jag också ägna lite tid åt. 
 
Jag gick som sagt nååågot för långt (50 minuter för långt) så fick vända om igen, men det blev några extra fina bilder utav det i alla fall! Härligt att se folk som surfar på vågorna och folk som spelar volleyboll på stranden också.
 
På tillbaka vägen mot stan fick jag dessa fina bilder. Helt underbart vackert.
 
Vid tre mötte jag Linn i stan igen då hon var klar med skolan och åt på ett jättegott nudelställe. Det var gott med mat efter en så lång promenad. Vi köpte även varsin kaka från ett ställe bredvid som hade roliga lappar på fler av kakorna som den ni ser på bilden, eller tex "Im single!"
 
På hemvägen tog jag ännu fler fina bilder, för att... det är så fint överallt! Omg I love this. Gick hem också, så det har blivit mycket vandrande idag och nu är jag jättetrött. Vi hörs imorgon igen finisar. Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0