Random update

Upptäckte att jag inte bloggat på en vecka. Men ärligt talat så är mitt liv väldigt ointressant just nu. Bara plugg och träning. Träningen, cheerleadingen alltså, hade säkert varit intressant att berätta om men jag ska ju inte berätta för mycket om vad vi gör på träningarna för att inte folk från andra föreningar ska läsa sååå... Tyvärr. Men jag tänkte köra en lite blandad update med olika saker som hänt. Vet inte om allt detta är inom en veckas tidsperiod men den senaste tiden i alla fall.
 
Första bilden är när jag fikade med Lovisa och provade en av EH's julfrapinos med choklad och kanel. Den var verkligen supergod, har tagit den x antal gånger igen efter det...
 
Vill visa upp min söta superfina lilla tiger. ♥
 
Another fika, denna gång med Monika. Här blev det en av varje julfrapino och den andra, som heter nånting med pepparkaka, var också riktigt god! Det var väldigt "stark" smak eller vad man säger i båda. "Min" smakade jättemycket choklad, vilket absolut var supergott, och hennes jättemycket pepparkaka. Men dom båda rekommenderas starkt att provas!
 
Nej tyvärr, detta är inte black friday bilder. Dem är från ikväll, haha! Hade lite tid innan träningen och det "råkade" spenderas lite pengar här och där på emporia, både på nödvändiga och onödvändiga saker. Det mesta är inför tävlingen nu på lördag! Det är dags för säsongens första tävling, så därför har även den senaste tiden bestått av mycket träning inför det.
 
Last but not least ska ni få en vardaglig snapchat bild bara för att man ser lite bättre ut i den effekten än vad man gör i verkligheten, haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0