Hollywood

I'm back! Både back to bloggen och back in Sweden. Har inte mycket att säga om söndag & måndag, men kommer ett inlägg om det också. Dock ska jag berätta om fredagen nu, för att som sagt, hålla inläggen i rätt ordning.
 
Dagen började vid lunch tid kan man säga. Vi behövde checka ut från hotellet vid 11 vilket vi gjorde, lämnade väskorna så vi slapp släpa med dom och gick sedan och åt på ett café med massor av goda juicer. 
 
Vi åkte till Hollywood för att gå på walk of fame men gick av på fel station. Minns inte vilken av Hollywood's tunnelbanestationer detta var, men det var kul att dem hade pyntat hela stationen med filmkameror osv, just för att det är Hollywood!
 
Helt fel ska jag nog inte säga, vi kom till walk of fame - men inte den mest centrala delen. Det var ju dit vi ville. Dock hittade vi några intressanta stjärnor där också.
 
Sen kom vi fel igen, när vi bestämt oss för att ta tunnelbanan igen till en annan station i Hollywood. Men där tog vi en liten fika på The Coffee Bean & Tea Leaf vilket nu också blivit mitt favorit café i USA. Har bara provat deras isvaniljlatte, hahah, men just för att den är så god så är det mitt favorit café i USA!
 
Vi gjorde ett tredje försök på tunnelbanan. Hollywood har fyra staionener (vad jag förstod), och vi hade nu åkt till tre av dem. Och kom fel igen! Men denna gången kom vi i alla fall till Universal Studios, vilket vi tyvärr inte gick in på både för att vi inte hade haft tid till det andra vi ville hinna med och för att vi lagt våra pengar på Disneyland. Men vi tog lite kort plus att precis utanför fanns ändå en hel del butiker att gå i vilket vi gjorde.
 
När vi gick ner i tunnelbanan igen såg vi massor av vitt folk, nu snackar jag vita kläder alltså inte hudfärgen, lol. Linn frågade en av dem, som för den delen såg ut som en typisk Hollywood fru, typ Maria Montazami, och förklarade att det var något som hette "Dinner in blanc". Något ursprungligen franskt men som spridit sig till USA och innebar att dem skulle äta middag enbart klädda i vita kläder och ha vita stolar osv. Allt skulle vara vitt. Lite roligt var dett att jag just den dagen klätt mig i vitt, vit klänning och vita skor bara för att jag kände för det. Hon sa att jag hade passat där, haha, absolut! Hade ingen aning om detta men det såg ut som att jag också skulle till "Dinner in blanc".
 
Sista försöket... Och vi kom rätt! Först och främst vill jag visa en sjukt rolig Donald Trump som dansade på gatan, hahahah... Dog av garv.
 
Spider man photo bomb!!!
 
Här gick vi längs walk of fame och tog en massa bilder på olika stjärnor. Precis innan gick min mobil helt sönder. Skärmen har varit sprucken ett tag vilket jag har velat fixa men antingen glömt eller inte haft tid, men plötsligt var där bara en massa färgstreck på skärmen, man kunde inte se nånting alls. Vi hittade då ett ställe längs gatan som kunde fixa min mobil på 40 minuter medan vi gick runt lite till.
 
Sist åt vi på Snowhite café där dem hade jättegod pasta. Sedan for vi hem till hotellet igen och soooov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0