Beverly Hills & Santa Monica

Hey peeps! Nu är det fredag morgon här i LA och jag har velat uppdatera om dem två senaste dagarna, men hotellets wifi är riktigt segt. Första kvällen tänkte jag dock låta det vara segt och göra ett inlägg ändå, men somnade och vaknade morgonen efter där vi stressade iväg till Disneyland. Så, det får bli nu! Kör dagarna i rätt ordning ändå att det ser rätt ut på bloggen.
 
I onsdags tog vi bussen vid sex på morgonen till LA, för det var antingen den där vi är frame nio/tio, eller kl tre där vi är framme sex/sju på kvällen... När vi kom fram lämnade vi våra väskor på hotellet och gick ut på stan. Vi bor väldigt centralt, mitt i stan så allt är precis utanför hotellet. Vi gick några rundor, små åt, och sedan bestämde vi oss för att vi skulle åka till Beverly Hills, Santa Monica och Malibu. Dock hann vi bara med Beverly Hills och Santa Monica för det tar lång tid att resa i Los Angeles. Bussen från centrala LA till Beverly Hills tog cirka två timmar. Vi behövde byta buss på ett ställe, och det första Linn sa då vi kom av bussen, vid massor av höga hus och relativt stora vägar omkring oss med mycket bilar var "Vi är ju mitt ute i ingenstans!" Ja, mitt i centrala Los Angeles, mitt ute i ingenstans... När jag påpekade det sa hon "Men ser du nån civilisation nånstans???" Ja, jag vet inte var hon tittade men jag såg väldigt mycket civilisation överallt omkring oss.
 
När vi fortfarande gick runt i stan kom vi förbi City Hall av misstag och bestämde oss för att gå upp där. Det var en superfin utsikt över staden därifrån. Inne i rummet på högsta våningen kunde vi leka president också, haha! Medan vi stod och fotade kom en tjej och frågade om vi kunde komma och ta bild på henne och hennes familj, absolut, när vi gjorde det så såg jag först en polis som såg helt läskig ut men han var pappan i familjen och gav oss en massa tips om LA, haha :D
 
Den här "skylten" eller vad det kallas blev något överanvänd av oss, haha, men det var en bra fotoplats. Vi kom i alla fall till Beverly Hills tillslut och vandrade runt lite innan vi for vidare mot Santa Monica.
 
Några bilder från Beverly Hills, superfint.
 
Linn behövde ladda sin mobil och hittade inget cafe eller liknande med uttag, det enda vi hittade var detta uttaget, hahhaha! Det funkade dock såklart inte, men lite kul var det.
 
Därefter kom vi fram till Santa Monica och såg stranden som var helt fantastiskt fin!
 
Vi gick ner på stranden och sprang ner i havet. Det var faktiskt väldigt skönt, inte alls särskilt kallt. Man hade lätt kunnat bada där om vi haft badkläder med oss, men med shorts kan man ju gå en bit ner ändå.
 
Linn var så hypad över dem här livvaktshusen vilket jag aldrig förstod varför haha, men vi tog kort vid dem i alla fall.
 
På stranden fanns en nöjespark som vi senare kom fram till att var samma som var med i Hannah Montana The Movie, hahah, någon som sett filmen? Jag var ett jättestort Hannah Montana fan när jag var yngre. Vi åt hamburgare och pommes på nöjesparken och Linn tog den goda milkshaken på bilden också. Sedan påbörjade vi vår långa resa hem till hotellet igen som slutade med att vi fick beställa taxi för vi blev helt vilse.
 
En fantastiskt bra dag i alla fall!
 
Amerikansk tid - 11:02 (fredag, bloggar om onsdag)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0