Ovanligt inaktiv dag


Jag skriver en massa blogginlägg men raderar sedan genast dem. Tänk om jag hade publicerat varje inlägg jag påbörjar, det hade blivit så mycket mer uppdatering då. Jag har mest tankar och känslor att skriva om just nu men vad som hindrar mig är att jag hatar alla frågor från folk jag känner efteråt. Eller hata kanske är ett för starkt ord, men det är jobbigt. Jobbigt att prata om.

Man skulle kunna tro att bilderna syftar på att jag tröstätit med tanke på vad jag nyss skrev, men nä, jag har bara blivit hungrigare av mig. Det beror väl antagligen på musklerna jag byggt på cheerleadingen och gymmet, jag känner mig himla mycket starkare. Just idag har jag dock haft en ovanligt inaktiv dag. Det beror troligtvis på att jag hade en såndär otursnatt förra natten då jag inte kunde somna förrän fem på morgonen, bara för att vakna två timmar senare klockan sju utan att somna om igen. Kul liv, yes. Min sömn har faktiskt blivit bättre, men inatt blev det gamla rutiner igen. Jag gick faktiskt till gymmet efter jordgubbar med nutella gett mig ny energi, men vände så fort jag kom fram, haha! Påväg dit blev jag långsamt mer och mer omotiverad, och mer och mer lat och vände om för att sätta mig i soffan med mat. Sömnen kan ta och bli bättre inatt tycker jag, så slipper jag gå upp mitt i natten och fixa mat för jag blir hungrig hela tiden. Seriöst, det känns som jag äter hur mycket som helst. Men guess what, I like it. Det ger mig kraft och energi.

Video requests

Jag är dålig på att uppdatera nuförtiden men jag har inte samma ork som innan. Idag har jag umgåtts med Amanda och sökt jobb. Vi träffades på gymmet där jag körde en stund men sen började ett rivsår från min katt att göra jätteont, troligtvis av att svetten rann över det. Min katt tar ju mediciner nu när hon är sjuk och en gång rev hon mig när jag höll i henne. Det var egentligen the main reason att jag slutade träna och började stretcha eftersom det skav så mycket. Men jag har också varit på gymmet ett par dagar i rad och kört svettiga pass så jag kan ju egentligen med gott samvete ta det lite lugnare.
 
Vi var hemma hos mig ett tag senare och hon tipsade mig om ett sommarjobb med bra lön och relativt nära mig som jag genast skrev ett CV till efter att hon åkt, ett personligt brev, och körde sedan dit för att lämna det. Hoppas, hoppas. Jag har tydligen också betalat för mycket skatt förra året så jag ska få tillbaka lite pengar, ingen stor stumma men fattiga jag uppskattar varje öre, lol.
 
Jag har fått en del nya video requests förresten, skicka gärna fler för det är kul att folk önskar sig att jag gör något särskilt på bloggen. Ni får gärna önska inlägg också. Men jag ska ta tag i dem här requestsen och se vad jag kan göra. Jag uppskattar väldigt, väldigt mycket att min statistik inte gått ner den senaste tiden trots ganska förändrat innehåll på bloggen och betydligt sämre uppdatering, ni är bäst ♥

Tunga squats


Det är så härligt efter man tränat och är hungrig, för nu MÅSTE jag ju verkligen äta och det är så gott att äta. Haha, inte den enda anledningen till att jag gillar träning men absolut en av plussen, maten efteråt.

Jag körde både styrka och cardio. När jag ville köra squats så tänkte jag använda mig av en av maskinerna där man lyfter vikter samtidigt som man squattar. Det var SÅ jobbigt. Jag har gjort det förut men kom inte ihåg att den var så jobbig, jag satte den på trean, flyttade till tvåan, och sist till ettan där den fortfarande var sjukt tung. Jag hafs bestämt mig för ett antal som jag skulle göra men orkade inte, så gick av och gjorde resten som vanliga squats på golvet. När jag var klar med det såg jag på maskinen att den stod på ÅTTAN, alltså inte ettan. Jaha, så det var därför den var så tung redan på första vikten... Jag hade dragit ut "handtagen" mellan femman och tvåan så bara ettan var i, men sen var 6-8 också i vilket såklart gjorde att den tyngden var med... Fitness människor som läser detta kanske garvar men jag var död efter att köra den maskinen på åtta iallafall. No more gym for me after that...

ChokladdagHade ingen ork till att blogga igår för annat kom ivägen. Men jag träffade mina triplets och letade efter ett fik vi inte gått på förut, det slutade med Pattisseriet som ingen av oss gått på där dem hade JÄTTEGOD fika.

Igår var jag verkligen inte ett dugg nyttig, mitt matintag bestod av 80% choklad. På morgonen fick jag ett megastort påskägg (!!) med enbart choklad som jag åt massor av, på Pattisseriet tog jag en choklad macaron och den supergoda chokladmoussekakan som ni ser på bilden, och på kvällen latade jag mig framför TV:n med ännu mer påskäggschoklad. Mums. Enjoy life!

Storytime vlog

 

FulltoftaRolig träning


Jag förväntade mig en extremt jobbig träning idag eftersom våra tränare sa i onsdags att vi ska köra hård fys. Men så blev det inte alls, det var en ovanligt lugn träning så att jag nästan känner att jag ska träna när jag kommer hem. Har inte riktigt bestämt mig eftersom gymmet inte är öppet ikväll och jag inte är ensam hemma för att träna där. Men jag får se.

Vi stuntade, pratade, och körde bring your best. Stuntsekvensen vi gjorde var double base, extension, cradal från extension, reload. Kändes onödigt att göra en reload när vi ändå inte gjorde något direkt efter, tänkte jag först. En reload är när toppen landat efter en cradal/basket (ett kast) så kastar baserna upp toppen direkt igen för att landa i hangdrill, det man gör innan man går upp i ett stunt. Vet inte hur bra jag är på att förklara, menmen. Vill ni att jag ska förklara cheer grejerna? Jag har ingen aning om hur mycket mina läsare kan om cheerleading, så jag vet inte vad som är onödigt eller nödvändigt.

Men, back to the subject, vi körde samma stunt om och om igen för att göra det flera gånger i rad, därför gjorde vi reload utan att egentligen ha något efter. Att göra det en gång gick okej, att göra det flera gånger i rad gick aningen sämre... Jag kände att jag sabbade det dem flesta gångerna. Mina fötter rör sig jättemycket så jag förstår hur det måste vara jättesvårt att basa åt mig. Jag tycker ibland att det är så himla frustrerande att man inte kan öva stunt själv hemma, lite grann med att tex ställa sig på böcker eller liknande, men inte helt. Jag vill öva, öva, öva, öva och känna att jag presterar bra. Jag känner mig mest bara riktigt dålig. För att vara lite mer positiv mot mig själv - reloaden gick för det mesta bra. Annars suger jag.

Sedan satt vi i en ring och pratade, trevligt men det är därför jag känner att jag vill träna mer, haha. I slutet körde vi bring your best och jag lyckades få poängen för fällknivar, WHAT? Jag har alltid hatat dem och varit sjukt dålig på dem. Sedan gjorde jag en immitation av en av våra coacher som bara var sjukt pinsam. Men alla i min grupp tyckte jag skulle göra det, så... Ja, jag blev bara generad. Den vann jag såklart inte. Precis efter träningen skadade en i laget sig när hon hoppade vilket gjorde att jag och några andra stannade kvar för att hjälpa henne till bilen osv. Oh no, hoppas det blir bra snart igen. 💗 Så pga det missade jag mitt tåg också och sitter nu på ett annat som än så länge har 30 minuter sent... 

Stackars Puffsi Tuffsi Tuffis ❤️Förlåt för dålig uppdatering.

Igårkväll kom min granne och ringde på dörren för att berättade att älskade Tuffis inte mår bra. Jag har två katter varav en brukar gå in hos grannarna, vilket dem tycker jättemycket om. Dem ger henne mat och hon har egen sovplats där också. Det har vi inte sagt åt dem att göra men våra grannar vill så gärna. Så, av att hon är hos dem rätt mycket har dem märkt att hon inte mådde bra. "Hon är inte samma katt längre" som dem säger. Så de ringde mamma och hörde ifall dem fick ta henne till veterinären. Men! Våra grannar är ju för söta, dem tar verkligen hand om vår katt, de frågar i alla fall om lov vilket dem absolut får. Hos veterinären blev svaret att hon har tandsten, vilket ska vara vanligt för äldre katter. Hon börjar ju bli en liten tant så det är ju inte så konstigt. Nu har hon någon medicin som ska sprutas in i ögat vilket hon h-a-t-a-r, men hon mår lite bättre nu så jag hoppas hon förstår att det är därför vi envisas med att spruta in äcklig sörja i hennes öga... Älskade Tuffis. Hon har svårt att äta pga tandstenen så därför köpte jag hem kattmjölk och försökte få i henne något flytande, någon näring. Det gick inte. Men senare knaprade hon i sig jätteminimala bitar av kattgodis jag la framför nosen på henne! Troligtvis inte det mest näringsrika men det är ju tusen gånger bättre än ingen näring alls! Är så rädd att hon ska dö. Veterinären hade tydligen sagt att katter har dött av just detta. Nej. Nej, nej, nej, NEJ! Det ska inte hända vår Tuffis Puffis Puff Kalas Puff Puffen Puffsi Tuffelina Tigern Råttsvansen Gumman. Kär katt har många namn.

Flickis på golv!!

DM
 
Träning idag. Vi körde extra mycket bearcrawls så jag bokstavligen nästan spydde. Jag har sjukt dålig kondis, den måste tränas upp. Jag satsar mycket mer på styrka än kondis eftersom jag tycker både att det är roligare att träna styrka, och resultatet att bli stark är roligare än att ha bra kondition. Men för att överleva bearcrawlsen vilket seriöst är den värsta övningen som finns har jag bestämd mig för att jag MÅSTE öva min kondis. Skulle jag kört en meter till lovar jag att jag hade spytt. Jag kunde inte ens dricka efteråt för det kändes som allt var påväg upp. Överdriver inte, 100% sant, jag har alltid haft riktigt dålig kondition.
 
Men jag klagar faktiskt inte! Fysen är sjukt jobbig medan vi gör det, men nu efteråt känner jag mig jättenöjd över min prestation och det bästa av allt är ju att hela laget kommer bli starkare, snabbare och med stretchingen vigare. Och det är ju vad vi vill! Vad jag vill i alla fall, och vad jag vet så vill de flesta andra i laget också det. I slutet på träningen körde vi också fys, men med fokus på styrka och särskilt mage istället. Det är också jättejobbigt, men för min del mycket uthärdligare och roligare att göra. Bearcrawls är inte roligt nån gång...
 
Så utöver att jag till 500% tränade bort nutellan jag tryckte i mig innan träningen (bra pre-work out snack, jag vet) så körde vi gympa och stunt. Jag gjorde flickis en gång på airfloor och sen sa tränarna att jag skulle köra på golv. Eeh, skitläskigt. Med pass såklart! Så ingen missförstår, jag kan absolut inte flickis men fick trots det köra på golv idag. Trots att jag är så himla rädd för det så vill jag såklart köra på golv, då utvecklas jag. Och det gick faktiskt bra! Asså, nä, det var inte ett dugg fint och jag körde alltid med två pass men jag trodde jag skulle trilla på huvudet eller bryta nacken varje gång. Så med mina egna förväntningar så gick det ju bra, jag landade som vanligt på händer och sen på fötter. Problemen var dock alltid olika, ibland sne, ibland kort, ibland för rak rygg, ibland böjda armar, ibland för mycket dipp osv osv.
 
Sedan stuntade vi tillsammans med Perfection och jag fick en bas som egentligen är bakperson, men efter 2-3 försök eller något sånt så gick det jättebra! Sedan är jag ju inte den enklaste toppen att lära sig basa med, 0% talang i mig ju. Plus att jag är väl tung som en elefant. Men men! Senare hade vi våra "vanliga" stuntgrupper och körde tic toc's vilket gick bra. Förutom när jag tappade höften ibland hehe, gud vad dålig jag är egentligen. Klarar typ ingenting.
 
Hur orkar jag ens skriva så mycket??? Läser någon detta? Hahah... Min dagbok typ.

FrukostmuffinDet är ju inte direkt en muffin, men jag tycker det smakar så. Jag fick syn på ett recept igårkväll som jag tror var via nån länk på fb när jag scrollade igenom flödet. Imorse fick jag för mig att prova det. Så gott! Väldigt varmt, så jag får sitta och blåsa på varje sked men ändå gott.

Om någon vill prova vilket jag rekommenderar er att göra så har ni receptet här.

RECEPT
1 dl havregryn
1 dl mjölk
1 ägg
2 tsk honung (fast jag tog mer)
1/3 mosad banan
1 tsk kanel
1 msk linfrön
3 msk blandade bär (här tog jag också mer)

Sedan hällde jag även i bakpulver för att få lite fluff, men det funkar nog lika bra utan eftersom det inte var med i originalreceptet.

Två minuter i mikron enligt recept, men min var inne i fyra. Tyckte inte den såg klar ut efter två.

#tb DM södra 2015

A la Super Novas & MAC

Nutella

Mm, Nutella. Det var längesen. Jag kunde bara inte låta bli... Jag skulle vilja äta upp hela burken på en gång. Jag tog en macka med nutella på också. Kanske ska jag göra pannkakor med nutella på? Mmm. Ibland vill jag bara skita i allt runtomkring angående hälsa och utseende. Bara tjocka mig och vara ful för mig själv. Det ska jag nog fortsätta med resten av dagen. Det dumma är att jag blir så seg och kan inte sova om jag inte gör något aktivt, vad ska jag göra? Äta nutellaaaa.

Morfar hade blivit 100 år gammal

Imorgon skulle morfar fyllt 100 år om han fortfarande levde, han dog som 92-åring. Men imorgon jobbar både mamma och pappa länge så vi hade inte hunnit dit förrän det vore kolsvart och gravplatsen är långt ute på landet så det hade varit lite läskigt. Därför for jag och mamma dit idag och köpte en fin blombukett som vi satte på graven där både mormor och morfar finns. Saknar dom fina människorna ♥

Söta människor
Hej alla fina!

Dagens cheer träning var väldigt kul. Vi började med att öva på den nya pyrren och nu var jag topp igen. Sedan bestod nästan hela träningen av gymnastik och jag körde så mycket flickisar på airflooret som jag hann med. Först med två pass, sedan en pass, och tillslut frågade mina tränare mig om jag vågade köra själv. Eeeeeh, NEJ. Jag väntade mig inte alls att dem skulle säga det men blev verkligen sjukt glad att dem ens fick för sig att jag skulle prova själv. En annan gång, absolut, men idag vågade jag inte.

Vill dessutom påpeka att jag absolut har vilodagar där jag bara äter men inte tränar. Igår var en sån dag. Anledningen att det sällan syns på bloggen är för att det känns väldigt ointressant att skriva om. Jag måste nästan tvinga fram meningar för att prata om en dag där jag inte gjort någonting. Igår tränade jag inte som sagt, och ändå åt jag ett 100 gram marabou. 👌 Skit i alla dieter och kaloriräknande, det gör dig bara olycklig.

Sedan en sak till! Igårkväll, ångest och sånt blä blä. Men igår fick jag veta om en tjej som ville skriva till mig på fb men inte vågade, urgulligt!! La märke till att jag hade nån spärr som gör att jag aldrig får meddelanden från vissa personer och gick in och såg alla blockerade meddelanden. Fanns meddelanden ändra från 2010 som jag aldrig sett. Men där fanns en himla massa fantastiskt söta och fina personer som skrivit till mig att dem läst min blogg och sen lite annat om det. Jag blev helt overwhelmed, såååå glad! Tveka ALDRIG om någon vill skriva till mig, det får alla jättegärna göra, det gör mig SÅ glad! Sen låg jag där i evigheter för att svara alla fina människor och fint ont i tummen av allt skrivande. Haha, men jag har mer än gärna ont i tummen av den anledningen. Ni anar inte hur lycklig jag blir av alla gulliga meddelanden, eller kommentarer på bloggen. Älskar er! 😘

Ännu en kväll med ångest


Från instagram

Lund

Hejjj. Jag bleker mitt hår nu, bara slingor alltså, hoppas det blir fint... Vet inte om jag kommer skaffa ljusare efter detta eftersom jag både fått många kommentarer om att just denna "mellanfärgen" mellan brunt och blont passar mig, och för att jag inte vill slita mer på håret. Men vi får se.

Ganska nyss kom vi också hem från Lund där stolen stekte på och Redfellas + efterrätt satt fint. Medan mamma senare gick nåt ärende satt jag utan för domkyrkan mot väggen och solade, så skönt! Soligt och mysigt.

Syns det förresten någon skillnad på bilderna? Själv tycker jag det, kvalitén är bättre, vad tycker ni?

Mot LundHi guys!

Här i Skåne är det superfint väder idag, så jag och mamma bestämde oss för att hitta på något ihop vilket slutade med att jag ska övningsköra till Lund där mamma har några ärenden, sen ska vi äta ihop på Redfellas. Bilderna ovan är bland mina första bilder med den nys kameran, som kanske inte är dem bästa med tanke på att det var spegelbilder med en smutsig spegel. Fotade igår med den men hell no jag är inte bra på att fota. Jag ska ta med den till Lund iallafall och hoppas på att kunna få fina bilder. Det är detta kameran var menad för - mina vardagliga bilder fast med bättre kvalité. Tyvärr men detta kommer inte förvandlas till en fotoblogg, jag vill bara höja kvalitén och få en snyggare helhet.

Ny kamera


Hej bloggish. Idag kom min nya kamera som Amanda tipsade mig om, Sony A5000 som ska vara bra för både film och foto, samt betydligt enklare att ta med sig överallt och billigare än en klumpig systemkamera. Så jag ska försöka fota och filma så mycket som möjligt till bloggen med den hör kameran i fortsättningen, så kommer förhoppningsvis kvalitén att höjas på mina bilder och videor. Thumbs up!

Utöver kameran har jag också varit på en underbart rolig cheer träning idag där vi provade en ny pyrre. Vi bytte runt och det slutade med att jag var i mittengruppen som topp, men när vi av olika omständigheter bara hade EN bas så fick JAG basa istället! Och jag måste säga att det idag var en helt annan sak att basa än det varit förut. För det första gjorde jag bara en double base, men det är å andra sidan det enda stunt jag gjort som bas, borträknat från extension med en minior. För det andra, som har mest betydelse, så är jag betydligt hälsosammare nuförtiden. Jag äter som en häst och styrketränar samtidigt vilket lett till att jag blivit mycket starkare. Tekniken var ju inte den bästa, men efter ett tag så såg den helt okej ut och det var faktiskt väldigt roligt! Jag tycker såklart fortfarande mycket mer om att toppa och hoppas att jag får fortsätta med det, men att basa var faktiskt ganska kul nu när jag har lite mer muskler på kroppen och orkar med det. Att toppa är också "tungt" ibland, eller tungt är nog fel ord... Man behöver muskler där med och det kan bli väldigt segt ibland om man inte själv kan tex trycka ifrån för att komma upp i en lib osv, men inte alls på samma sätt som att basa. Där lyfter och kastar man ju hela tiden. Men! Det var bara denna träningen och alla var inte där, så om jag får basa igen vet vi inte. We'll see. Roligt var det iallafall till skillnad från i början av höstterminen då allt bara var pain för jag var så svag.

Imorse var jag också hos en läkare för att få remiss till psykolog. När jag senare på dagen kontaktade psykologställen så blir jag irriterad/besviken/ledsen på hur inställningen alltid verkar vara att man MÅSTE må sämst av alla i världen och hoppa framför tåget om en sekund. Så var det förr, förr var jag helt självmordsbenägen måååånga gånger och mådde så sjukt dåligt. Nu mår jag OKEJ. Mina anti-depressiva har ju hjälpt mig väldigt mycket, utan dem tror jag inte att jag hade mått som jag gör idag. Men jag känner mig absolut inte stabil över huvudtaget och ångesten kommer och hälsar på då och då med ett hav tårar och sömnlösa nätter. Det är dessutom väldigt svårt att kort förklara vad jag mår dåligt av, det är så mycket olika. Saker som hände när jag var tre år men inte kommit över samt saker som hände för nån månad sen. Gammalt och nytt, på helt olika områden av livet. Jag vill bli stabil och säker i mig själv så att det inte ska hindra mig i livet, vilket det just nu gör. Men attityden jag ofta upplever är att jag måste BEVISA att jag mår dåligt, kan dem inte bara lyssna på mina ord istället och hjälpa mig den enkla vägen?

Libbar på böcker

Två libbar, en extension lib och en b-lib.
 
 
Hej allihopa. :) Idag har jag också övningskört vilket har blivit en vardagsgrej nuförtiden, men teorin är jag extremt lat med. Ligger långt efter. Jag har mer driv att göra det praktiska. Utöver det har jag kört fysträning här hemma där jag gjorde dem övningarna jag tycker som allra minst om på cheerleadingen, vilket bearcrawls, squatshopp och sit ups med raka ben och armar. Vad heter den  sit ups övningen? Vet inte namnet på den, men tror ni förstår. Det är för att jag ska klara dom lättare på tränignarna, så dem i alla fall blir någorlunda uthärdliga vilket dem inte är i nuläget. Speciellt bearcrawls!!
 
Förr h-a-t-a-d-e jag plankan, sedan övade jag så mycket på den hemma eftersom då blir jag bättre, vilket också betyder att det inte kommer bli lika jobbigt när jag tvingas göra det på cheerleadingen. Och nu är plankan en av mina absoluta favoriter! Min förhoppning är att göra dessa övningar något enklare, samtidigt så betyder det ju att jag också måste pusha ännu hårdare för att fortsätta utvecklas efter att jag nått den punkten. Efter ett tag blev jag så trött på att köra dem "tråkiga" övningarna och gjorde lite roligare som att lyfta (JÄTTELÄTTA) vikter och benlyft.
 
Precis när jag tyckte att min träning var klar kom jag på hur sjukt dålig jag blivit på libbar. Jag lägger aldrig tyngden rätt, spänner mig tillräckligt, är alltid för sen upp, sparkar alla i huvudet men benet osv. Så jag ställde en massa böcker på en stol, sedan två stolar bredvid som skulle vara axlarna på mina baser och övade lib om och om igen. Det gick faktiskt bra, men böcker är ju en ganska annorlunda grej än två människor. Jag hoppas i alla fall att det hjälpte lite, det tror jag ändå. Jag provade olika saker och kom fram till att jag måste trycka ifrån mig själv mycket hårdare än jag tidigare gjort, tänka att knäet ska vara lite snett för då blir det rakt och en del annat. Så nog borde någon teknik för att klara det bättre medkomma av det. Bara för skojs skull körde jag switch-up och tic toc's också, haha, roligt att leka lite. Men... det var nog med cheer och träningsprat för nu, vi hörs en annan gång! Puss o kraaam ♥ Ni alla är jättefina ♥

Acro stunt video

För er som hann se förra videon - YouTube tog bort allt ljud eftersom jag hade en låt som jag tydligen inte fick använda. Så jag raderade, redigerade och lade upp den nya versionen. Den enda skillnaden är musiken, våra skrik i bakgrunden och några sekunder kortare på slutet. 

Acrobats

Hejhej!! Just nu sitter vi och redigerar ihop en video vi gjorde nyss på olika acro stunts. En del gick bra och en del lite mindre bra... Den kommer upp senare idag! Kram ♥

FLER foton från NC!

Teddybear extension


Tjena mittbena. Min katt ligger och sover på min fot och jag äter vindruvor. Jag har nyss varit ute och övningskört och innan det var jag på Happiness träning. Det blev träning för mig med av att rulla ut mattor, passa gymnastik och stunta. Mattorna vi har på varje träning är så himla tunga. Det bästa är att "hjälpa till" med att hålla uppe dörren och låta barnen ta det tunga, haha vilken hemsk person jag är. Sen slutar det alltid med att jag måste dra ut mattor med någon också. Och airtracken, syns inte på bilden men det är en jättetjock uppblåsbar matta, typ 1/2 meter hög eller något sånt. Gosh! Men jag behöver nog röra på fläsket lite, hahaha

Jag passade tre tjejer som först övade att gå ner i brygga och sedan bakåtmjukis, efter det skulle dem stunta där en tjej saknades i en byggrupp så jag fick hoppa in som bas, men det slutade med att jag var bak istället. Dessutom hade vi ingen topp så ena basen och frampersonen fick toppa i omgångar. Jag lärde dem ett nytt stunt som syns på bilden, teddybear heter det. Lite mer övning behövs nog eftersom det inte ser helt clockish ut men väldigt duktiga och snabblärda är dom!

Och jag är alltså bakpersonen i den gruppen, står rakt under toppen, och är INTE lika lång som dem. Dem bara "Du är kort". Och sen "Varför är du så liten?" jag bara "Du är ju kortare än mig asså du ska inte säga något". Och hon bara "Men vi är typ lika långa". Ååååh nä, nu börjar dom kaxa sig mot mig och mobba mig för min längd, inte snällt asså... 😂 Jag är ju lätt längre än alla dom som är max nio år tror jag, klart jag är längre :P

Super Novas pyrre


Det sitter en man mittemot mig här på tåget och snarkar jättehögt... 😂 Nu efter dagens cheer träning är jag jättehungrig. Jag åt en banan, en ostmacka och 2 bars, och jag vill ha MER. Jag tror jag åt en för liten lunch och sen hade vi extra hård fys idag. Ingen av våra riktiga tränare var där så vi hade tre andra coacher som annars coachar ett annat lag.

Vi gjorde lite annat än vi brukar, så som det oftast blir när nya personer coachar som inte riktigt vet var man är annars. Både enklare och svårare grejer. Jag är sjukt dålig på att hoppa in i en hangdrill. Tänk hur många gånger jag gjort det men fortfarande knockar jag baserna i huvudet, hänger si och så fel osv. Vi gjorde iallafall en liten pyrre där mittengruppen stod i extended lib. Nostalgi över det, precis så såg en del av pyrren ut i Super Novas där jag gick förra året.

Nu vill jag hem och kolla på Netflix.

Sämre bryggaKan någon se här att min brygga har blivit sämre? Alltså, mycket sämre.

Dem här bilderna tog Amanda igår när vi var vid Ringsjön, ankorna i bakgrunden förstör... Nästan hela gårdagen spenderade jag med Amanda från degande i soffan, till övningskörning, till filmkväll med chips och choklad. Gud vad glad jag är att jag inte är laktosintolerant nu när jag fattar att Amanda knappt kan äta nånting gott. Allt som är gått har mjölk i sig, nästan.

Jag beställde också hem en kamera till bloggen som Amanda tipsade om. Tanken är att mina videor och bilder ska få bättre kvalité, så vi får hoppas att det var värt köpet. Nu är jag påväg mot cheerleadingen och hoppas att träningen går bra idag.

Kram

Dör av skratt


Västra hamnen fotografering del 3


Dagbok


Teasy picture eller? Skrev mer efter jag tagit bilden såklart ;)

Där är en massa tankar sida upp och sida ner när jag inte pratar med min katt. Ledsen och sånt. Det är inte så att jag har någon stark ångest eller så, som det ofta varit tidigare. Nu är jag rakt av ledsen och känner rent fysiskt att mitt hjärta spruckit. Kan man tejpa ihop det?

Foton från DM 2016!!!

Bilderna är tagna av Gunilla Dahnelius! :)

BFF tag

 

K-pop


Förlåt för min aktivitet, jag har väl uppdaterat något mer den senaste tiden igen men jag är så seg. Jag mår inte bra, that's why. Kom egentligen hem för ett par timmar sedan men har legat i soffan med ett tröstchoklad och några digestivekex. Hela dagen bara degade jag hemma, men vid halv 6 tiden var jag i Malmö för att till och börja med äta på Sallads and smoothies med Karolina. Sedan for vi till Malmö Dansakademi för att prova på K-pop dans. Egentligen skulle jag gå på en till dans direkt efteråt, men orkade inte.

K-pop är alltså koreansk popmusik, och var väldigt kul att få prova på. Vi lörde oss en massa steg och koreografi till en låt. Dock var vi så himla många där, troligtvis för att det är prova på vecka. Men nu ska jag försöka sova, puss hej :*

Balett, zumba & pole dance
Nu är jag hemma... Har hur mycket som helst att berätta om dagen men håller mig enbart till att berätta om dansen. Tidigare idag har jag varit på mitt första möte hos en psykolog och sedan övningskört.

Vid fem var jag tillbaka i Malmö och träffade Nicki & Fia utanför Malmö Dansakademi där vi började med att prova klassisk balett. Jag har ju gått på balett förut, på just Malmö Dansakademi. En termin klassisk, två terminer modern. Den moderna baletten var väldigt kul, däremot den klassiska tyckte jag inte särskilt mycket om. Idag var det klassisk och ärligt talat ganska tråkigt. Därefter hade vi paus i en timme medan ett annat pass pågick.

Zumba fitness var det absolut roligaste! Fartfyllt, svettigt och riktigt kul. Jag måste verkligen sett riktigt dum ut när jag försökte härma danslärarens rörelser, men kul var det. Jag tycker mycket mer om dem sorters träningar som verkligen är hardcore, där man blir genomsvettig och riktigt känner hur musklerna jobbar. Det vill jag ha och så var det, tillsammans med bra musik och en överpeppad danslärare.

Efter zumban for Nicki & Fia hem men jag stannade forever alone på dansakademin i en timme till, för att nästa timme, 21-22 prova på poledance. Poledance är något jag länge velat prova. Det var inte SÅ kul som jag trodde det skulle vara, men absolut kul ändå! En del saker gick väldigt bra, en del saker gick riktigt dåligt. Jag är i alla fall väldigt glad att jag provade det som jag så länge velat.

Påväg hem var det strul med tågen så jag fick ta buss från Malmö till Lund och sedan bli hämtad i Lund. På bussen mellan Malmö och Lund körde vi förbi en BRINNANDE BIL!!! Jag hoppas för allt i världen att ingen var därinne och kommit till skada, eller i värsta fall miste sitt liv...

Nu fastnade jag i soffan med min katt på mig som spinner och dreglar som bara den. Hur ska jag nu gå och lägga mig i sängen för att sova...?

:/ :/ :/

RSS 2.0