Västra hamnen fotografering del 2


Gym & gym

Hai hai guys.
 
Livet segar på... Idag har jag gymmat och sedan känt mig allmänt värdelös och seg. Jag körde massor av styrka vilket kändes jättehärligt. Igår fick jag syn på hur en person använde en maskin för att träna magen vilket jag provade senare.  Superbra ju, har inte förstått mig på den tidigare. Visst kan man fråga eller få en introduktion på gymmet men de flesta maskiner går ju att fundera ut själv. Det bleb styrka både igår och idag så får se när jag känner för cardio igen.
 
Medan jag väntade på att en maskin skulle bli ledig så gjorde jag situps. När han gick därifrån så var den verkligen helt genomblöt. Den mest svettiga personen jag sett eller något. Så tittade han på den, sen gick han därifrån. Man bara jaha? Tack. Nu fick jag spraya och torka av eftersom han inte gjorde det. Visst kan man glömma ibland, men när den är SÅ våt som den var, det var bara sjukt äckligt... Jag blev verkligen jätteäcklad, men ville ju använda maskinen.
 
Inte särskilt intressant att lyssna på kanske. Kände att jag borde uppdatera. Vill ligga i soffan med ett marabou choklad men har inget. :( Tänk på hur ofta jag tränar egentligen men ändå inte har det minsta vältränad kropp utseendevis.

Västra hamnen fotografering del 1


Shopping (mamma betalar!!)

Känner mig så bortskämd när jag tittar på bilden, detta fick jag idag när jag och mamma åkte till Nova för att inhandla nya kläder. Det har varit en bra och trevlig dag men mådde skit när jag insåg att jag gått upp i ännu större storlekar än jag trodde... Men det är SÅ inte värt att svälta för det. Kom hem och tryckte i mig choklad istället lol.
 
Fick en fråga om när bilderna från förrigår med Amanda kommer. JA AMANDA?? Haha, har några stycken men hon vill ju tvunget fixa och redigera med alla innan jag får dem. För min del behöver bilderna inte alls vara redigerade, lägger bara på någon snygg effekt ibland annars är mina bilder 100% pure material. Men det var något krångligt med formatet hon fotat i som gör att bilderna tex blir jättemörka eller annat, vilket gör att man i princip MÅSTE redigera dem lite för att få ljuset rätt osv. Mästerfotografen Amanda kan det där men jag fattar inte, jag fotar bara med min iPhone. Så, nä jag fått bilderna så lägger jag upp dem! Kom precis att tänka på att jag har en video också att klippa ihop...

Cupcakes

Hejhej. Jag har inte orkat höra av mig sen jag kom hem men jag har varit hos mina twinnies och haft jättetrevligt. Jag blev bland annat bjuden på dessa urgulliga och jättegoda cupcakes som dem bakat. Vi gjorde även en video som jag inte haft ork att ens föra över till datorn än för redigering, men det kommer. Imorgon ska jag iväg med mamma och handla hem nya kläder för det behövs. Ni får ha det så bra, puss o kram ♥

Malmö

Hej alla läsare.
 
Idag var jag i Malmö med min snygga vän Amanda och fotade en massa bilder. Eller, JAG fotade några få, hon fotade massor. Det var mer som att jag var modell och hon fotograf. Pandis vill redigera bilderna först, så det beror på henne när bilderna kommer upp (ingen press!). Himla kul är det i alla fall när man känner sig som Tyra Banks. Folk som går förbi tittar med jag står där i 10 cm klackar, magtröja och helt sminkad och posar.
 
Ja, 10 cm!!! Snodde dem av min syster, har inte så höga själv. Trots det kände jag mig inte överlägset lång jämfört med alla, jag var ju fortfarande kortare än många. :( När vi fotade sa Amanda en gång "Kan du inte bli lite längre?" Jag bara ASSÅ JAG HAR 10 CM KLACKAR PÅ MIG, VAD MER SKA JAG GÖRA?? Visst är jag kort men jag är ju inte ovanligt kort.
 
Sen fick jag en fråga om att visa lösnaglarna och lösfransarna - lösnaglarna satte jag på igårkväll som var riktigt fina (ni ser dem ju på bilden) men de åkte av så har inte haft dem idag. Och lösfransarna syns ju på bilderna från idag, lite tydligare på närbilder som kommer upp sen. :)

Lund


Visst är det irriterande att vara hungrig men verkligen inte kunna bestämma sig för vad man ska äta?

Inatt sov jag väldigt dåligt, ändå drog jag mig upp vid nio med knappt någon sömn eftersom jag vill inte sova bort hela dagen. Vaknade trots det till ett tag senare och gick till gymmet och sprang 20 minuter på löpbandet, intervaller, sedan planka. I eftermiddags har jag varit i Lund för att övningsköra och handla. Jag behöver många nya kläder men det blev bara ett par jeans som både passade min kropp, min stil och min budget. Utöver det unnade jag mig ett par lösögonfransar och lösnaglar som jag förhoppningsvis ska få på mig imorgon. Hoppas jag får bättre sömn inatt. 😴

Cheer helg

 Happiness instagram ↑
 
Jag har visst inte hört av mig på ett tag... Har inte haft mycket att säga. Men gårdagen bestod av cheerleading. Jag var hjälptränare åt miniminior laget Happiness igen där dem fick prova en del level 2 saker (dem är nybörjarlag/träningslag, ingen level). De som ville provade flickisar, sedan fick de stunt vad dem ville och i slutet hoppade dem där dem fick köra A-hopp. Först stuntade dem där några provade b-lib som är på level 2, eller level 1 om man kopplar. Och där efter extension vilket dem klarade superbra. Jag frammar åt gruppen åt vänster, med helsvarta kläder och mörkt hår ser jag ju bara ut som en kolsvart figur... Jag saknar faktiskt mitt blonda hår väldigt mycket.
 
Sedan var det gymnastik där några av dem var riktigt duktiga på flickis och kommer säkert sätta det när som helst på egen hand på aifloor eller airtrack. Jag blir så imponerad på nästan varje träning av vilken talang dom små barnen har, man ska verkligen inte underskatta dem för deras ålder, sjukt duktiga! Och i slutet fick dem köra svårare hopp som toe touch, pike och front.
 
När jag kom hem efter deras träning så försökte jag få mamma och pappa att passa mig i flickis med att lägga en tjock madrass på golvet så att jag inte skadar mig. Det gick bra dem första gångerna men sedan blev speciellt pappa riktigt otålig för han tyckte det var så läskigt... Men hallå pappsi, det är ju JAG som isåfall gör det läskiga, haha, han var väl rädd om mig. Gulligt ändå. ♥ Det var dock ganska omöjligt eftersom oavsett hur mycket jag föklarade så förstod inte mamma och pappa hur dem skulle passa mig så att jag kom runt, får nog öva gymnastiken på cheer träningarna istället.
 
Från Perf's instagram
 
I lördags hade jag själv träning där vi tillsammans med ett annat lag gjorde en gemensam pyramid. Det var jättekul att prova och blandas i olika grupper för att stunta. Sedan bytte en av tränarna ut mig som topp så att en annan tjej fick toppa där istället vilket jag inte riktigt vet varför, men kan gissa på att cradalen inte blev tillräckligt hög med mig och att dem ständigt sa åt mig att lyfta upp den andra toppen som gjorde ball-up mer vilket jag nog inte gjorde tillräckligt. Vet inte, men nån anledning hade dem väl. Förståeligt egentligen eftersom jag faktiskt inte är så bra på att toppa, men tycker det är väldigt kul. Men man får inte alltid bra platser vilket är tråkigt men HELT OKEJ (som många missförstått mig med att jag ska ha ansetts tycka jag ska vara längst fram och synas mest hela tiden, det är inte sant). Tog det inte alls hårt eller något att jag blev utbytt, det är lite tråkigt för mig, men kul för andra som då får toppa istället vilket hon gjorde jättebra.
 

My darling ❤️Redfellas, flickisar & extensions

Från Perfection's insta
 
Hello. How are you? Jag är trött som vanligt. "Som vanligt" är det väl kanske inte, men när jag inte druckit någon Celsius är jag nästan alltid trött. Det är därför jag försöker sluta dricka det, man tappar ju den naturliga energin. Men när man är så trött är det så frestande att dricka en Celsius och bli superpigg igen. Dessutom är det så himla gott. Låter som en alkoholist, jag kan inte sluta dricka, aaahh!! Hahaha, så allvarligt är det inte. Fösöker bara trappa ner på det för hälsans skull. Anyway, nog pratat om mina "drickproblem" x)
 
Igår träffade jag Karolina som jag hade glömt i söndags. Jag har seriöst aldrig glömt sånt förut! Hur lyckades jag? Vi träffades i alla fall vid tre på Emporia och tog en fika på Redfellas och pratade om mycket. Därefter gick jag till träningen som vanligt på onsdagar. Vi tränar alltid samtidigt som ett annat lag, Perfection, och igår hade vi hela träningen tillsammans. Vi började med gymnastik och fick välja var man tyckte att man behövde öva. Jag ställde mig vid att köra flickis med två pass men efter några gånger så sa tränarna åt mig att gå dit där dem kör med en pass. Men NEJ, det är ju jätteläskigt. Glad blev jag ju egentligen eftersom det betyder alltså att jag kommit närmare att klara den men det är ändå så läskigt. Det gick helt okej med en pass, dock är jag verkligen inte redo att köra helt själv, det lär nog ta ett bra tag till.
 
Sedan stuntade vi där stuntgrupperna blandades mellan lagen och vi körde cradal, 1.80 och extension. Gud vad jag är dålig på extension, asså verkligen. Okej, det STOD, samma som förra gången. Men jag är ju jättevinglig och ojämn. Nergången ska vi inte ens prata om, hahah... I slutet fick alla toppar stretcha och ha hjälp av någon annan som tryckte upp benet, som ni ser på bilden.
 
Smoothies från Redfellas ↓

Infinitydag

Trött och glad, det är jag. Haha, det rimmade.
 
Imorse hade jag en lektion på körskolan som faktiskt gick väldigt bra. Till och med min lärare tyckte det, det tycker hon aldrig, haha... Sedan skulle jag och Amanda iväg och fota men jag känner mig lite halvdålig så jag ville spara mina krafter till cheerleadingen. Snygga selfies blir det en annan dag!
 
Ikväll var det en s.k. infinitydag tillsammans med tre andra av tävlingslagen. Igår hade några lag infinitydag och idag hade Desire, Invincible, Adore och mitt lag Vain infinitydag. Vi blev indelade i grupper där vi gick runt på hela stadion på en tipsrunda med frågor om cheerleading. Där hade jag nytta av att jag läst i USASF's regler för de olika levlarna och klassindelningarna. Jag visste att dem största lagen i USA kan vara upp till 36 personer, men det var nog det enda jag bidrog med.
 
Under väntetiden på att alla grupper skulle bli färdiga med frågorna så fick vi stunta fritt och everybody goes crazy. Tjugo olika stunt håller på överallt och jag fick för mig att jag ville basa. Där fanns ju massor med små miniorer som jag skulle kunna prova med, lite lättare än att lyfta dem i mitt eget lag. Och som ni ser på bilden, I did it! Jag är jättenöjd över att jag gjorde en extension som bas, det har jag aldrig gjort förut, som bas alltså. Jag har ju alltid toppat sen jag började på cheerleading 2013. Sedan vägde ju toppen absolut ingenting vilket underlättade ganska mycket. Ni som kan cheerleading kan säkert se att jag kunde gjort det bättre och snyggare men jag har ju som sagt aldrig basat förut så jag är jättenöjd. 
 
Nu ska jag bege mig till sängen, zzz... Godnatt. ♥

Barbiedrogen

Lånad från mondoblog.se

För en stund sen kom mina tankar in på den s.k. Barbiedrogen som jag tror de flesta hört talas om. Den ska göra dig brun, smal och kåt. Brun verkar man bli, men kåt och smal har varit olika enligt mina upptäckter. Jag har suttit och googlat och läst lite här och där om det bara för något så skrämmande väckte mitt intresse. Ja, det är skrämmande, håller ni inte med?

Kul för dem som mår bra och är nöjda med användningen av drogen - men det är ju bara att börja med namnet. En drog, det antyder ju ganska tydligt att det inte är något positivt. Folk som stolt visar upp sin användning av den, har dom tänkt på att dem är stolta drogmissbrukare? Det är inget man med stolthet borde visa upp...

Jag kan inte all fakta och detaljer (men ni får gärna kommentera så jag lär mig mer) men spraytan och brun-utan-sol är inte heller särskilt bra. Dock känns det betydligt mer pålitligt än vad det gör att spruta i sig hormoner. Spraytan eller brun-utan-sol är något som sprayas/smörjs ut på huden och vad jag hört kan ha biverkningar, men det beror nog också på hur man använder sig av det. Rätt användande TROR jag inte skadar särskilt mycket. Men jag kanske har fel?

Däremot känner jag rädslan över att spruta i sig hormoner. Det bästa är att vara så naturlig som möjligt vilket inte är lätt i dagens samhälle där nästan allt är onaturligt - smink, hårspray, sönder sprutade frukter o mat, osv osv. Det är ganska få människor som håller sig 100% naturliga i dagens samhälle och jag är inte en av dem. Men det är skrämmande hur allting blir mer och mer onaturligt. Har ni hört det här med att någon skulle sätta in minneskort i människors hjärna för att i princip kunna fungera som robotar? Så sjukt läskigt. Please don't do it. Mänskligheten strävar efter perfektion men trots önskan att bli brun, smal och kåt tror jag inte på något tillgjort så som en "Barbiedrog" ska vara lösningen. Man kan bli brun, smal och kåt på andra sätt. Även alla bleka, mulliga och okåta (???) människor. Själv tyckte jag det var löjligt läskigt att ta p-piller vilket jag efter en tid slutade med. Att stoppa i sig hormoner skrämmer mig galet mycket.

Jag säger inte vad som är rätt och fel utan bara mina tankar kring det.

Styrka


Sitter på golvet i omklädningsrummet på gymmet och stretchar. Haha, ser nog lite konstigt ut men ingen annan är här. Tänkte gå hem och stretcha och sen jag bara näää, vi tar det här istället. Annars är där ett stort träningsrum jag brukar sätta mig och stretcha i. Ni har nog sett ett antal bilder därifrån. Idag tränade jag i alla fall styrka men inte alls lika länge som cardion igår och iförrigår. Jag var som vanligt taggad på träningen men mitt i bara tappade jag lusten och bestämde mig för att sluta. Om jag nu kommit in i en så bra träningsperiod så ska jag inte pusha mig för hårt för då tappar jag det. Svettigt var det ändå...

Förresten så lyfte jag bland dem lättaste vikterna och inte dem som är på bilden, jag är tyvärr inte så stark... 😂 Men kanske blir!

Valentines day


Jag verkar ha kommit in i en väldigt bra träningsperiod. Jag skulle gärna fortsatt efter en timme på löpbandet men ville ha energi till lite styrka på olika maskiner också. Hur började jag tycka om cardio så mycket? Har alltid STORT övervägt styrketräning över cardio, men nu tycker jag både crosstrainern och löpbandet är riktigt kul. Jag kollar på serier samtidigt som absolut bygger upp min uthållighet eftersom jag fokuserar på annat men ibland blir jag rätt ofokuserad på serien och kommer av mig så jag får kolla om vissa bitar som jag helt missat. Efter intervallträning (5 minuters springande - 2 minuters gång) på löpbandet körde jag lite styrka. Inte alls lika länge som cardion men hoppas jag ändå lyckades bygga upp lite muskler.

Hemma gjorde jag en smoothie med banan, hallon, skogsbär, kakao, kanel och lite yogurt. Gottgott. Sedan övningskörde jag till ICA i Hässleholm där mamma bytte ut mixern som redan (!) gått sönder men vi fick en ny, och handlade sedan lite annat smått och gott. Så fort vi kommit hem gjorde jag middag till familjen som bestod av ugnsbakad kyckling och aubergine, sötpotatis och en stor skål grönsaksblandning. Gud vad jag känner mig nyttig idag. En massa träning, smoothie, mycket grönsaker osv. Good girl.

Men något som var väldigt bad girl av mig var att jag HELT glömt att jag och Karolina skulle träffas. Åååh, jag ville så gärna!!! Vi ska ses på onsdag istället då jag kommer fika tillbaka denna träningen men gud vad ledsen jag blev när hon skrev till mig om sin försenade buss och jag bara "oj... Jag är inte alls påväg..." Jag har aldrig totalglömt något sådant förut! Visst kan jag ha glömt tiden eller annat, men inte HELT out of my mind. Seriöst, jag är alltid den som kommer ihåg att träffas. I feel bad. Jag ska bjuda henne på fika på onsdag som förlåt. Även om hon inte blev arg utan skrattade åt det så ska jag ändå bjuda min valentine på fika. Glad alla hjärtans dag! Hur kan jag ha blivit så senil...

1.80 & flickisar


Mitt lag på showcasen ⬆️

Ikväll är det Melodifestivalen som jag troligtvis ska se på. Är så himla sugen på chips så hoppas jag kan sno några...

Tidigare idag var det träning där vi fick köra mycket gymnastik och i slutet några stunt. Jag har nog kommit ca 1% på att klara min flickis men idag blev det 2%. En av gångerna kändes det mycket bättre, men det var EN gång. Notera att jag kör med två pass. På airtrack. Jag är alltså inte 2% ifrån att klara det utan 2% i själva processen, 98% kvar. Men det var bra i alla fall, något framsteg! I slutet stuntade vi som sagt där vi inte var i våra vanliga grupper och jag känner mig så dålig när jag toppar åt nya baser eftersom de flesta andra toppar är rätt överlägset bättre än mig plus att jag är så mycket tyngre. Men det gick bra. Vi körde 1.80 som jag tycker är ganska kul. Och några baskets. För er som inte vet så är 1.80 när man snurrar ett halvt varv samtidigt som man reser sig. Och som jag tidigare berättat är basket ett kast.

Nu vill jag ha chips, mmm...

Rawfoodbollar


Hej, nu ligger jag och degar i sängen. Vill sova nu faktiskt fast klockan bara är strax efter sju. Men det gör väl inget, det kan jag väl göra om jag känner mig så trött. Men först vill jag berätta om mina rawfood bollar som gjordes idag och blev helt sjukt goda! Jag inspirerades av olika recept men hällde sen i lite vad jag själv ville ha.

Jag mosade dadlar med kakao, vaniljpulver, havregryn, krossade mandlar och en skvätt mjölk för att göra det kladdigare. Sedan rullade jag dem i kokos och tada! In i kylen med dom för att dem ska hårdna lite, men funkar rumstempererat också.

Jag har redan ätit jättemånga och snart lär dem ta slut så jag får göra nya... Det bästa är ju att dem dessutom är nyttiga men känns som att man äter gofika eller nåt.

Cardio workoutLÄGET?

Med mig är det bra. Var på gymmet och hade en grymt bra träning. Hur blev det så? Haha . Jag körde först ett svettigt pass på löpbandet och satte mig sedan på en av maskinerna som tränar ben. En kort stund på den och sedan tillbaka till löpbandet. Härligt. Härligt. Härligt. Hemma har jag gjort supergoda bananpannkakor och snart ska jag iväg och storhandla. Hörs senare! :)

KostföreläsningHej bloggen. Ovan ser ni vår nya mixer som köptes idag efter att ha varit på en kostföreläsning. Haha, ja, det var därför den köptes. Faktiskt inte för min del eftersom jag mixat en massa ganska mycket förut men sen gick den sönder och jag har inte lyckats motivera mamma nog att skaffa en ny. Men när min cheerleading förening anordnade en föreläsning om kost som föräldrar var välkomna på så drog jag med mig mamma och DÄR gick hon äntligen med på det. Man blir ju motiverad.

När vi skulle hem från Malmö fick jag för mig att jag skulle köra hela vägen. Tanken väcktes av att mamma hatar stadskörning och speciellt just Malmö. Hon vägrade låta mig köra. Men när jag tänkte på det så känner jag mig inte särskilt osäker i min körning, jag känner mig ganska säker. Och det gick jättebra, så fick mamma vila lite.

Mina foton från DM-genrepet 31/1

Desire, Junior level 2 
 
Bliss, Junior level 3
 
 
Invincible, Senior level 3
 
 
 
Envy, Senior level 5 
 

Lite ovant


Hejhej. Idag var första gången jag övningskörde igen på länge. Det kändes helt ovant och hackigt. Körningen var inte det enda som kändes ovant idag eftersom jag inte gjort det på länge...

På dagens träning körde vi både nya hopp, stunt och gymnastik. Fyfan vad jag är dålig. Mina flickisar var jätteklumpiga och jag har lätt den fulaste rondaten i laget. Att hoppa front vet jag att jag kan bättre än toe touch och pike eftersom jag övat den en massa, trots det är den ju inte fin. Front är det hoppet ni sett mig hoppa på flera bilder för jag tycker om det. I slutet stuntade vi men vi var bara ungefär halva laget där, resten var sjuka. Jag var jätteostadig i extension och vinglade hur mycket som helst. Det stod, jag trillade aldrig men hade det vart tävling hade vi fått -10 på utförande och -1000 på spirit med mitt ansiktsuttryck. Det är ju inte att jag aldrig gjort det, jag gick ju level 2 förra året men det var så länge sen eftersom jag inte toppar i extension i programmet som vi kört dem senaste månaderna varje träning. Shit, första träningen på evigheter som vi inte kör program. Så då blir det lite ovant men i och med att jag gjort det så många gånger innan borde jag ju prestera bättre än jag gjorde nu. Det är väl bara att öva upp igen.

Och basketsen, så himla kul. I love it. För er som inte vet vad en basket är (alltså inte bollsporten) så är det ett kast. Dem olika "kasten" är verkligen det absolut roligaste med cheerleading och med att stunta. Jag gillar att flyga, haha . Skruva, ball-out och arche var så kul att göra när jag fick göra det. Vill göra det igen!! Åh. Fast jag kanske inte hade klarat det, jag är nog inte tillräckligt bra.

Vårt DM program

 

My new bow
Jag ääälskar min nya, flawless, cheerbow från luchur! Köpt på DM i Borås, I love it so much.

Oktober 2014

 
Kom förbi gamla foton på mig från oktober 2014 och sitter och analyserar dem. Alltid när jag ser en bild på mig själv så får jag en känsla inombords, den känslan jag hade på den tiden. Är det någon mer som gör det? Inte från när jag var liten, minnena blir svagare och svagare såklart från yngre åldrar men vid 10-11 års åldern kan jag fortfarande få en känsla när jag ser mig själv på bild. För jag vet hur jag mådde då. Bilder från just denna tiden ger mig en tomhetskänsla med rädsla och osäkerhet. Det var så jag mådde på den tiden och när jag ser bilderna så påminns jag om det, som om det vore just nu.
 
Jag hade faktiskt gått upp kanske 5 kg på dessa bilderna men ändå känner jag den där evigt tomma magen och rädslan för att äta. Samtidigt som jag mår dåligt av att se mig själv här så påminns jag om att jag aldrig vill göra det igen. Better go and get a mjölkchoklad. Jag ser så liten ut, pytteliten och osäker. Jag var ju bara hemma på några timmars permission från sjukhuset där jag annars satt inlåst med folk med psykiska problem. Gud vad jobbigt det var. Men vad jag saknar från denna tiden är mitt hår. Kolla så fiiint. Det var mycket fylligare och glansigare än det är nu, hurdå?? Jag åt ju knappt nånting men mitt hår var mycket finare. Jag saknar det blonda också, men jag har alldeles nyss färgat mörkt så jag får ju låta tiden gå lite först.

Bilder från DM 2016


DM Södra 2016

Tjena mittbena. Internet har laggat hela dagen så min plan med att göra ett inlägg på morgonen om DM gick upp i rök. Istället har jag degat framför TV:n med marabou och försökt bli frisk från min förkylning/feber. Magen putar lite fint efter sisådär 200g marabou på en gång.
 
DM i helgen har varit underbart kul. Det var ovanligt tidigt datum eftersom DM brukar hållas i mars, men nu har det nyss blivit februari. Vi åkte upp på lördagen och bodde på Grand Hotel i Borås med hela föreningen. Vi åt middag på hotellet och hade lagmöte i tränarnas rum. Precis därefter började melodifestivalen och jag och ett gäng från laget samlades i ett rum med chipspåsar och choklad. Dock hann vi inte se mycket eftersom det blev mycket spring hit och dit i hotellet efter glass i lobbyn, is, säga saker till tränarna osv. Så trots det har jag faktiskt ingen aning hur melodifestivalen slutade, men chipspåsen var puts väck.
 
Vi la oss faktiskt ganska tidigt i mitt rum vilket var bra då det skulle bli en lång dag därpå. Klockan stod på 6.20 och jag gick upp och totalförstörde mitt hår. Det skulle vara teasat i en skitsnygg hög hästsvans men jag försökte allt jag kunde att få håret stort men när jag tillslut lyckades var allt istället bara en stor gigantisk tova. Bara att raka av allt nu eller? Emily kom tack och lov och hjälpte mig få det något sisådär okej. Men som hon sa så kunde det inte bli goals hår eftersom det redan var duktigt förstört. Sen åt vi frukost, blev sminkade och åkte till hallen.
 
Rörigt som alltid då byggnaden egentligen är ganska logisk men ändå tappar man ständigt bort sig och hittar inte omklädningsrum, uppvärmninshall mm. Tror vi var 3-4 lag i samma omklädningsrum och det var jättetrångt. Som tur är så är det bara en pytte del av dagen man spenderar där inne. Invigningen var klockan 11 och jag kom då att tänka på hur konstigt det kändes att jag gick med Infinity istället för Malmö All Star Cheer. Jag bytte ju förening och har visserligen gått i infinity ett tag nu men detta var första gången jag var med infinity samtidigt som jag träffade alla från MAC. Men jag är nöjd med bytet, trots att MAC också var en omtyckt föreningen av mig.
 
Inte långt därefter började vår uppvärmning och jag hade väldigft lite energi. Passande... I uppvärmingshallen gick det dock bra, som tur var. Jag har varit så himla nervös för andra stuntet. Jag vet att vi kan det bra, men men nervositet, prestationsångest + jag = inte så bra. Det var bara att hoppas på att det skulle stå på mattan också inför domarna. I mina funderingar kom jag fram till att egentligen är jag mest rädd för vad andra ska tycka om mig om jag gör något fel. Jag har ju galet bra baser så på träningarna är det väldigt sällan någon av dem som gör fel när något stunt faller, det brukar vara jag som inte har rätt teknik eller är nervös. Därför känner jag att jag verkligen måste göra allt on fleek för annars förstör JAG hela programmet.
 
I väntan vid inspringet till mattan släppte nervositeten lite och jag blev mest bara väldigt excited. När vi kom ut på mattan och publiken skrek fick jag en sån adrenalinkick samtidigt som tusen tankar om vilka som sitter i publiken kom. Jag fokuserar allt för ofta på vad andra tycker om mig när vi stuntar att jag är lite splittrad och inte fokuserar på vad jag gör, men jag lyckades få bort dem tankarna och "levde i nuet". Utan att tänka på allt runt omkring utan bara på vad jag skulle göra där och då, och programmet gick jättebra. Alla måste ha fått samma adrenalinkick för gud vad bra alla i laget var!! Jag lägger upp videon på bloggen senare så ni får se hela programmet. Jag har visserligen inte ögnat igenom varenda detalj men jag tyckte alla presterade sjukt bra.
 
Känslan efteråt var jättebra och alla kramades och var superglada. Fram till prisutdelningen tittade vi på dem andra lagen och hejade på, och kvart i fem var det dags. Vi kom trea, som jag berättade igår, vilket absolut kunde blivit bättre men jag är nöjd med vårt program som ser bra ut att titta på, och vi kom ju inte sist. Vi fick ju medalj! Det fick jag inte förra året.
 
På hemvägen stannade vi och åt på McDonalds eller BK, vilket man ville, och var i Malmö vid 11 tiden. Vi har fler tävlingar att se fram emot så tagga det!!
 
FLER BILDER HAR JAG LAGT I ETT TIDSINSTÄLLT INLÄGG, SÅ KOLLA BLOGGEN OFTA FÖR MER! :D

DM 2016
Hej allihopa!!

DM 2016 - nu är det över! Bildbomber kommer senare och mer berättande. Just nu sitter jag på den 3 timmar långa bussresan från Borås till Malmö efter en lång och härlig dag. Vi tog en tredje plats och satte programmet klockrent. Det var en så himla härlig känsla när vi gick av mattan eftersom jag var så nervös innan vi gick på. Placeringen kunde blivit bättre, men en tredje plats är också bra. Vi fick medalj iallafall, och som våra tränare säger så är känslan vi har efter vi stigit av mattan den viktigaste. Och den känslan var bra.

Det var en kul upplevelse att få tävla i DM ett år till och fylla helgen med världens bästa sport. Mer update kommer senare!

Snapping on the train

Försöker med paus

Hej alla fina.
 
Igår rasade min värld ihop, jag har ställt in körlektionerna denna veckan. Kanske kommer på fredag. Och jag har nu blivit tillsagd ett par gånger att pausa bloggen ett tag, vilket jag i små stunder hålt med om men sedan känt starkt att NEJ, det kan jag inte. Jag tycker så mycket om att blogga. Jag kommer ju vilja uppdatera om DM som hålls i helgen, och inlägg här och där blir det, men jag ska genuint försöka avstå från bloggen så mycket som möjligt av lite anledningar ett tag.
 
Det har blivit lite drama över att jag misstolkats i flera inlägg där folk ansett mig vara kaxig och elak, jag ska ha kränkt personer och hoppat på människor. Nu när jag äntligen fått veta vilka texter som folk reagerat på så är det ett klart och tydligt missförstånd. Man tolkar texter olika och min mening har aldrig varit att vara en elak person. Jag mår jättedåligt över att människor känt sig utpekade av mina inlägg. Ni som läser min blogg ofta och har gjort det ett tag vet nog att jag är en extremt känslosam, skör och kärleksfull person som aldrig vill någon illa. Därför sårar det mig väldigt mycket att jag har blivit sedd som en elak person. Ännu mer sårar det mig att dessa personer inte berättade det för mig direkt och löste det, utan pratade lite grann "bakom ryggen" på mig och sedan har jag fått veta om detta från andra håll som hört "det" och "det" och "det" om mig.
 
Jag menar verkligen inget illa och jag ber verkligen om förlåt till er som blivit sårade av något jag skrivit, eller blivit irriterade över något "kaxigt". Jag hoppas ni kan förlåta mig, jag måste ha formulerat mig väldigt klumpigt.
 
Det är väl the main reason att jag ska försöka trappa ner på bloggandet ett tag (men jag kommer tillbaka!!), men sedan så har det hänt lite annat som gjorde att jag blev ganska nere. Så vi hörs väl, kanske om två minuter eftersom jag har svårt att slita mig från bloggen eller om ett längre tag. Kram på er alla, ni är så fina. ♥

RSS 2.0