Skellefteå

Hej blöggen. Nu sitter jag i Skellefteå hos mina kusiner för att fira jul här. Vi åkte upp igår, och stannar bara några dagar, till den 26e. Vi flög och i och med att det inte går några direktflyg Malmö - Skellefteå så mellanlandade vi i Stockholm men missade anslutningen eftersom första flyget var försenat, så vi fick boka om till nästa flyg och kom fram nån timme senare.
 
Det blev mycket resande igår. Jag var först i skolan och skrev en tenta, i Kristianstad, tog sedan tåget till Hässleholm, bil till Malmö, flyg till Stockholm, flyg till Umeå, och bil till Skellefteå. Eller Klutmark heter egentligen byn  utanför Skellefteå som mina kusiner bor i, men det ligger i Skellefteå kommun, tror jag?
 
As always så måste jag visa lite fina naturbilder för det är så fint här. Tyvärr är det inte mycket snö alls, men det är mer än hemma i alla fall. Vi for in till Skellefteå, till farmor och var där ett tag på förmiddagen och åt lunch.
 
Efter lunch gick jag in till stan och träffade Ida. Jag heter Ida Steinwall, hon heter Ida Steinwall, jag är född i september, hon är född i september, jag är född 1996, hon är född 1996. Kul va? Haha, vi är sysslingar/tremänningar, eller vad ni nu vill kalla det. Vi har träffats en gång tidigare för flera år sedan men det var väldigt roligt att få träffa henne igen. Vi tog en fika på EH och sedan gick jag på stan och letade efter något fint att ha på mig imorgon. Jag tog inte ens med mig någonting till imorgon eftersom jag inte ville ha något av det jag har där hemma. Jag har en fin julklänning, men den har jag haft dem senaste åren så vill ha något nytt. Och ingen av dem andra klänningarna tyckte jag blev lagom juliga, inga andr outfits med kjol eller jeans blev rätt heller, så jag bestämde mig för att jag ska köpa nåt nytt här uppe. Jag hittade lite fint på H&M att ha på mig imorgon.
 
Ni får en bonusbild - selfie på mig, lol. Bara för det var bra selfie ljus just där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0