November Cup

Well now it's time to tell you about November Cup. Som var i december. Dvs igår.
 
Vi åkte upp i fredags med buss som vanligt, och sov på en skola. Vet inte varför vi sover på en skola varje NC, vi brukar väl ha hotell oftast när vi tävlar? Eller har jag fel? Wellwell. Jag var astrött så degade mest runt hela dagen, hemma, på bussen och på kvällen på skolan. Har inte så mycket o säga. Vi hade lagsnack, fick dräkter osv. Min luftmadrassvar inte så bra, upptäckte jag DÄR, luften for ut så snabbt. Men det gick att sova en natt på den ändå.
 
På morgonen var det frukost, packa ihop, sminkas, fixa hår och åka till hallen. Jag är verkligen inte bra på att göra cheer hair så mina tränare fick fixa om det på mig efter att jag desperat försökt lol.
 
När vi kommit till hallen gick vi ganska direkt ut och kollade på mattan för att se Love tävla, föreningens minior level 1 lag. Dom var jätteduktiga! Dom vann dessutom guld som vi fick veta senare på dagen. Vi såg även Perfection, föreningens junior level 1 lag, där även dom vann guld!
 
Största delen av dagen satt jag och kollade på dem olika lagen som tävlade. Hann se många jag ville se, men även missa några jag verkligen ville hinna se. Som tur är kommer allt upp på youtube. När mitt lags program kommit upp lägger jag absolut upp det här!
 
Men ett tag var jag och några andra ute och fotade lite fina bilder ihop. Här ser ni ett par av dem.
 
Skillad som jag är så hade jag inte notiserna på så jag missade att hela laget skulle ut och ta lagbilder ihop. Jag var inne on my own och letade efter folk från andra lag för att hinna träffa dem, så jag missade det totalt, haha... Men här är mitt fina lag på bilden ovan!
 
Jag var inne igen för att se några av MAC's lag som jag ville hinna se. Ville egentligen se alla MAC's lag men det hann jag inte. Jag gick ju tidigare i MAC, och nu går jag i CIA. Första laget (vita dräkter) är Omega, andra laget (lila dräkter) är Zenith. I Zenith går världens bästa, underbaraste, älskade Julia. Jag hoppades så mycket på att dom skulle lyckas bra, för jag vet hur mycket hon har kämpat, och vet ni vad? Dom vann!! Sjukt! Dom var jätteduktiga så det var absolut välförtjänt. Självklart hejade jag minst lika mycket på min egen förenings lag Invincible, ville att Zenith eller Ivve skulle vinna och dem andra komma tvåa. Och vet ni vad? Ivve kom tvåa! Hade det inte varit för Julia så är det ju sjäääälvklart att jag hejar på min förening! Lite jobbigt det där när man har sin bästa vän i en annan förening och föreningarna tävlar mot varandra, haha...
 
Här kommer fler squad bilder. Underbara människor i mitt lag måste jag säga!
 
Sen bar det av hemmåt igen vid sju/åtta tiden på kvällen. Dessa bilderna är inte från hemresa utan från ditresan, haha, men dom passar bra här ändå för vi åkte buss. Bussresan tpg ca 4 timmar, och 5 timmar med matstopp. Hemma i Malmö vid 12, och hemma hemma vid 1 på natten. Så har sovit o chillat mycket idag. Ätit mycket choklad också, hihi. 
 
Juste!! Ska kanske berätta något placeringen också. Vi var 6 st lag i vår klass, dom ropade upp etta, tvåa och trea. Vi var inte en av dom. Så vi har kommit fyra, femma eller sexa. Vet dock inte vilket av dom. Synd att vi inte fick medalj men vi satte vårt program jättebra, så det var inte oss det var fel på, det var dem andra som var bättre helt enkelt! Haft superkul ändå och taggar träning på tisdag. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0