En dag i snön

Nu far vi snart hem igen, men ska berätta lite om gårdagen, jag var för trött för att orka blogga på kvällen. Först for vi ut till backarna i närheten och åkte pulka. Barnsligt kanske, hahah, men kul!! Första gången jag åkte, då åkte jag på en madrass, och for över ett gupp och krashade rejält, haha! Mössa och vantar flög av och jag gjorde nån volt och rullade runt. Fullt seriöst! Slog mig lite av det, men det är över. Det var en lång och brant backe så även om jag började åka efter halva blev det massor med fart till slutet. De flesta av bilderna här ovanför är tagna av Christina.
 
Senare på kvällen åkte vi skoter. Det blev en lite längre runda än dem andra gångerna jag åkt, men ville ändå åka mer. Det är jättekul! Vi fastnade ett par gånger, och for ute i skogen mitt bland träde när det var kolsvart så bara Mattias pannlampa lyste upp vägen. Eller tja, där var ju ingen väg, men dit vi for. När vi var där mitt ute i skogen på en lite öppnare plats så kunde man se norrskenet ovanför! Så himla härligt. Det var inte mycket norrsken, tyvärr, men lite grann. Det syns inte lika bra på bild, det var lite mer än det ser ut som på bilden ovan.
 
Senare på kvällen spelade vi spel, åt kex med ost & ostbågar, tittade på olika videor osv. Hade det trevligt helt enkelt. Sen var jag som sagt för trött för att blogga, så det blev inget.
 
Vi hörs senare, hejdå ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0