Friidrottstävling

Ush gud vad trött jag vart idag. Det var för jag sov knappt nånting inatt. Så det var himla jobbigt att gå upp imorse menmen, det blev bättre senare på dagen även fast jag var väldigt trött då med. Jag sov bort första lektionen och sen hade vi idrott där vi skulle ha en idrottstävling mot en annan klass i friidrott. Jag kan verkligen ingen friidrott alls och man var tvungen att välja minst en sport att tävla i och jag kan inte tänka "hmmm vad är jag bäst på?" för jag suger på allt så jag valde bara vad som är roligast. Då är det längdhopp, och jag hoppade kortast av alla! Yaay haha jag är så sämst :D Jag deltog i alla fall. På lunchrasten satt jag och Bella i matsalen och snackade en massa och sen var det medieproduktion där jag fick allt klart med projektet förutom just att spela in! Men jag ville spela in här hemma och dessutom skulle min syster vara med i den så då måste jag ju vara hemma...
 
När jag kom hem från skolan gick jag ut på en liten joggingrunda och stretchade kanske 25 minuter och som vanligt blir jag helt "neeej jag kunde ju stretchat 40 minuter istället", stretchar jag i 40 minuter tänker jag "neeej jag kunde ju stretchat en timme istället". Haha, det blir alltid så. Men nu är det lite sent att fortsätta stretcha, jag är sånt himla "stretch freak" eller vad jag ska kalla det :P Jag måste verkligen stretcha. Shit vad många gånger jag sagt ordet stretcha nu.. Stretcha stretcha stretcha stretcha stretcha
 
Jag spelade också in och redigerade klart min podcast! Skönt att ha hela den klar nu. :P Nu sitter jag och väntar på MAAAT och sen ska jag nog skypa med Lukis, om inte han vill så kommer jag övertala honom ändå!

Fint fake smile på tredje bilden

Jodå nu tänkte jag köra ett outfit inlägg med en massa kläder jag inte har den minsta aning vart dom är från. Fail. Jag trodde jag visste var dom var från men nu när jag skulle skriva det jag bara "öööööööh.... O.o"
 
I eftermiddag ska vi ha nån konstig språkgrej i aulan som jag inte har nån aning alls om vad vi ska göra. Fattar inte riktigt när vi börjar och slutar heller menmen. Och just nu har jag medieproduktion och jag har faktiskt jobbat en hel del denna lektionen, duktiga Ida...
 
Kram på er ♥

Vad ska jag blogga om...

 
Oopsi, har inte bloggat på några dagar nu. Men jag har haft annat för mig. Förutom igår hade jag inte så mycket för mig, jag var sjuk och satt hemma och gjorde ingenting. Idag började vi 12, yaaay, för matten var inställd. Nu har vi engelska som är ganska roligt men just nu är det skittråkigt när vi bara läser texter och svarar på frågor. I eftermiddag ska jag skynda mig till jobbet igen, jag måste alltid skynda mig så himla mycket för annars missar jag bussarna och tåget så jag kommer sent. Har funderat på att jobba dubbelpass på söndag för att jag ställde in två pass förra veckan så jag måste jobba in timmarna nu. Men vi får se.
 
Ska försöka komma på mer att blogga om så bloggen inte dör helt, kanske outfit inlägg eller något... Det brukade jag göra mycket mer förr. Men nuförtiden ser ju min vardag lite annorlunda ut. Om jag inte jobbar efter skolan så brukar jag gå ut och springa direkt när jag kommer hem, så då sitter jag ju i träningskläder efteråt och måste duscha och sen har jag ju annat att göra. Sen skypar jag alltid minst en timme eller fler om dagen med min lilla sötis, och på måndagar är det cheerleading, fast däremellan hade jag nog hunnit... Annars träffar jag kompisar eller så känner jag bara inte för det. Fast å andra sidan kanske outfit inlägg inte är så intressanta när jag ändå inte klär mig något speciellt, men det är kul att göra. Får väl se vad jag hittar på.

Motsatsen till mig själv

Nästan hela mitt liv har det känns som jag inte vart mig själv. Jag vet vad jag gillar, jag vet vad jag är bra på, jag vet vad mina egenskaper är. Men det känns som att jag alltid uppfattas som motsatsen. Kan det vara så att jag helt enkelt är motsatsen av vad jag uppfattar mig själv som? Är det helt enkelt så, att jag tycker inte om mina egna intressen, talanger och de bra egenskaper jag har? Man tycker ju som sina intressen. Därför är om intressen. Jag vet egentligen en del saker jag är bra på, men ingen verkar se det. Och mina bra egenskaper, som jag är jättestolt över att jag har, verkar folk inte ofta lägga märke till. Jag kanske inte har dem egenskaperna. Men jag vet ju hur jag själv tänker och agerar i olika situationer, men ibland håller jag tillbaka en del för jag tänker att det är bäst så. Jag kanske är en lite försiktig person också. Jo, jag är rädd för att såra människor eller göra något fel som gör andra arga på mig. Jag vill att folk ska tycka om mig, det vill ju alla. Alla vill bli omtyckta. Men jag kanske är för noggrann med att folk ska tycka om mig så jag inte visar mina bra sidor och därför uppfattar folk mig som motsatsen av vad jag är. Jag kanske har mina bra egenskaper, men jag är för försiktig för att visa dom.
 
Vissa vet mina bra sidor, vet mina dåliga sidor också, vet hur jag är som person. Vissa bara spenderar jag tid med, massor av tid ibland. Men dom lär aldrig riktigt känna mig. Jag känner mig inte alltid accepterad, som att jag inte får vara den jag är. Jag var mig själv när jag var yngre, jag kände att folk tyckte om mig för den jag är, eller inte tyckte om mig för den jag är. Men sen har det ju hänt en hel del grejer under min uppväxt med hur folk har behandlat mig och jag är så fruktansvärt rädd att något ska hända igen. Kanske så rädd att jag själv gör så att det händer igen, när allt jag gör är att försöka stoppa det från att hända. Det kanske är jag själv som stoppar mig. Antagligen. Men jag känner mig alltid mycket starkare med någon vid min sida. Jag är en sån person som aldrig vill vara ensam, jag vill alltid ha folk omkring mig. Jag mår inte bra av ensamhet. Ibland vill jag vara själv, men vill jag vara själv beror det på att jag inte mår bra. Om jag nån gång säger att jag vill vara själv så lovar jag att det är för att jag inte mår bra. Jag kanske inte heller säger varför jag inte mår bra. Det kan vara för att jag inte vill prata om det eller för att jag inte vet. Men jag klarar mig inte utan andra vid min sida. Jovisst, för stunden kan det ibland kännas lättare att vara själv men det förvärrar situationen i längden. Kanske inte för andra men för mig. För hur jag mår. Utan någon vid min sida känner jag mig tom och övergiven. Jag är inte mig själv när jag är utan människor, jag måste ha andra hos mig för att vara den jag är. Men när jag är med andra känner jag mig inte accepterad för den jag är. Jag tror egentligen inte folk är så kritiska emot mig, jag kan väl bara inte glömma hur folk betett sig mot mig förut. Såren tar tid att läka kan man väl säga för att låta lite sådär poetisk. Eller jag tycker det låter poetiskt att säga så iaf.
 
Jag vill inte nånting, jag vill bara att allt ska bli bra. Men jag måste kämpa för att det ska bli bra, och det känns som jag kämpat så länge så jag orkar inte med det längre. Jag får inte ut något av hur mycket jag anstränger mig. Men det är inte så att jag vill ge upp. Allt går att fixa vad det än är. Jag vill inte se på allt som ett enda stort misslyckande, jag vill se på allt som en enda stor vinst när allt äntligen är precis som det ska. Jag vill inte ångra något jag gör utan jag vill vara stolt över vad jag fått ut av det. Även om det verkar dåligt vid första ögonblicket betyder det inte att det inte finns något bra. Det finns något bra i vartenda misstag man gör och ibland tar det bara tid att se det, om man söker efter det bra kommer man alltid dit tillslut. Ger man upp när man sett det dåliga kommer man aldrig veta hur bra det faktiskt var. Det som nog sårat och påverkat mig som allra mest i hela mitt liv som pågått i flera år, det började när jag var 6, kunde jag ha gjort om och stoppat om jag bara gjort vad som var rätt för stunden. Jag har länge sett det som mitt största misstag någonsin och mitt liv skulle kännas mycket lättare om jag bara fick en andra chans. Men jag har alltid vetat att det kommer en dag då jag får tillbaka precis lika mycket glädje som all sorg jag haft över mitt "misstag", om inte mer. Det jag länge sett som mitt livs största misstag har lett mig till mitt livs största lycka.
 
Jag vet att alltid dåligt som händer mig nu, allt som jag för stunden ser som mina misstag, leder mig till massor av lycka i slutändan. Men nu sitter jag här med den där hemska känslan. Ni vet, när man mår så dåligt att man verkligen fysiskt känner i hela kroppen hur dåligt man mår. Det känslan kommer som tur är mer och mer sällan, för som jag sa innan - mitt livs största misstag har lett mig till mitt livs största lycka. Men den är här just nu. Allt gör mig så himla förvirrad. Ena sekunden mår jag bättre än nånsin, andra sekunden vill jag bara försvinna och aldrig mer komma tillbaka. Jag mår dock oftast bra, och bättre och bättre. Den här hemska känslan kommer som sagt inte så ofta längre men ibland och jag står inte ut med den. Ush. Jag vet inte vad jag ska göra men vad jag än gör så blir det bättre i slutändan. Det gäller bara att fokusera på det positiva och inte låta det negativa dra ner mig till botten igen.

Duktig Ida idag

Idag har jag faktiskt pluggat! Jättestolt över mig själv haha.. För jag är verkligen inte alls skolsugen och gör nästan aldrig mina läxor längre. Men idag har jag vart hemma och kollat på film, tränat, pluggat och lekt lite modell som t.ex. bilden ovan. Och förresten så kollade jag min skolmail idag och hade fått ett mail i torsdags om att psykologi provet är framflyttat en vecka. Ååh varför kollar jag inte oftare. Jag missade ett mail om en inställd lektion en gång, så jag var i skolan två timmar tidigt. Som tur var hade Bella inte heller kollat den gången så hon var också där tidigt. Jaja, även fast provet är framflyttat har jag pluggat en del psykologi och sen lite matte tills jag inte förstod nånting längre (vilket gick ganska snabbt) OCH jag skrev 3 meningar i filmanalysen jag har i läxa. Idag tänkte jag köpa en RIKTIG kalender istället för att skriva allt i mobilen, alltså en såndär liten bok. Så jag cyklade faktiskt bort till en affär men hittade ingen. Hittade bara vanliga block. Fast grejen är ju den att varje gång jag haft en kalender tidigare har det inte spelat nån roll, för jag orkar ändå aldrig använda den. Jag glömmer ta med den till skolan så jag skriver ändå aldrig in något och när jag kommer ihåg den får vi inget nytt, eller så tänker jag att jag skriver in läxorna senare eller så orkar jag bara inte  och glömmer det. Jag borde verkligen ta tag i skolan för just nu går det skit, just nu & just nu det är väl som vanligt men det är ju inte bra för jag bryr mig inte alls om skolan. Bra att jag pluggade en del idag då, ska försöka fortsätta med det men vi får väl se hur det går för skolan är ju så sjukt tråkig. Kram på er ♥

Insane

Har precis kollat färdigt på Insane nu för igår på den långa rasten tittade jag och Bella på kanske halva Insane eller något, och den var så bra tyckte jag så jag kollade färdigt på den nu när jag kom hem från jobbet. Den hade en hel del riktigt riktigt äckliga scener och ush nej, jag tycker inte om sånnadär blodiga scener. Men ändå var filmen riktigt bra för den hade ju jättebra handling och så ändå. Förresten så förstod jag inte om den är svensk eller inte. Dom pratade ju engelska genom hela filmen men credits och sånt var ju nästan bara svenska namn som Jörgen och Svensson och sånt. Jaja, det kanske var ett svenskt filmteam som gjorde en film på engelska. Den var skitbra iaf och nu håller jag på att dö av hunger så jag måste äta, rekommenderar er att se den om ni inte har annat för er :P

Juste jag glömde visa...

... jackan och paraplyet jag köpte i England. Både köpen var för att Luke övertalade mig, jag hade inte tänkt köpa dom annars hihi Men jag är jättenöjd så det var bara bra att han övertalade mig ^^ Nu måste jag åka och jobba och kommer hem vid 6 ikväll, imorgon ska jag inte jobba som först var planerat. Jag har lite annat som måste fixas så ha det så bra allihop ♥

Så dryg dag

Ush, denna dagen har vart dryg. Inte hela tiden men typ 90% har bara vart skittråkig. Vi skulle ha en halv projekt dag idag och lärarna hade sagt att det skulle bli ett jättekul projekt, fast så säger ju alltid lärarna. Det var säkert andra som tyckte det var roligt och intressant men själv tyckte jag det var drygt.
 
Vi hade först en vanlig lektion där vi håller på med en jättetråkig grej så jag mest bara satt och gjorde ingenting. Men sen efter lunch började "projektet" och det var att först kolla på en dokumentärfilm som tydligen hade tagit 9 år att göra. Det var om en palestinsk man och en israelisk kvinna (eller tvärtom) som försökte få tillåtelse att bo tillsammans. Efter filmen kom mannen och kvinnan som hade vart huvudpersonerna i filmen. Att dom kom var kul faktiskt och i början lyssnade jag och tyckte det var intressant med sen snackade dom så länge och jag orkade inte lyssna på engelska mer haha . Det blir så när jag pratar med Luke ibland också, helt plötsligt bara tröttnar jag på engelska och vill prata svenska men han kan ju inte svenska så då blir det himla svårt att prata med varann haha.. Efter att dom hade pratat blev vi indelade i två grupper, en grupp skulle dansa eftersom kvinna tyckte om dans, den andra gruppen skulle ha konst eftersom mannen tyckte om konst. Och såklart blev jag i gruppen som skulle ha konst. Asså, jag tycker konst är skittråkigt. Både att titta på och hålla på med. Ush. Det var jättemånga andra som ville byta från konst till dans, och som ville byta från dans till konst. Liksom, varför fick man bara inte välja själv? Jag hade helt klart valt dansen eftersom jag är inte det minsta intresserad av konst men vissa andra ville absolut inte ha dans ju. Jag försökte byta men det gick inte. Och när vi hade konst skulle vi sitta och göra ett stort får av tidningspapper, ush så drygt. Så jag gick efter typ 15 minuter och tog bussen och sen tåget hem. Jag orkade verkligen inte stanna hela lektionen.
 
När jag kom hem gick jag ganska direkt ut och sprang intervaller och sen stretchade jag nån halvtimme och nu har jag bara suttit och gjort ingenting en stund, och när jag bloggat färdigt ska jag göra lite mat och sen duscha. Hoppas ni andra haft en roligare dag haha, pusspuss

CHIPS

Asså jag har ju seriösa problem med detta. Haha nej men asså jag kan verkligen inte sluta äta chips. Och sour cream onion vartenda gång, för dom är BÄST. Jag har nu också bestämt mig för att bli lite mer aktiv och träna mer eftersom om jag äter så mycket onyttigt som jag gör nu kommer jag ju bli jättetjock tillslut :P Och nu bara för att jag tränar mer så tänker jag hela tiden "nu tränar jag ju oftare, då gör det inget om jag äter mer". Eeh, jo? För om jag äter mer gör ju träningen ingen skillnad. Menmen, jag var iaf ute och sprang intervaller, och sen köpte jag chips. Så jag äter väl tillbaka träningen nu.
 
Nu ska jag skypa med älskliiiing :*

Drar till träningen nu! :)
Gamla fotostudiobilder


Nyduschad

Perfect Body 👌
 
Haha det blev absolut inget gjort som jag skulle. Eller jo en sak, jag bokade tiderna för att jobba inför nästa vecka. Men städade jag rummet? Nej. Kollade jag ens upp om jag hade någon läxa? Nej. Gjorde jag inpackning i håret? Nej. Målade jag om naglarna? Nej. Rensade jag bilder på datorn? Nej. Istället har jag ägnat hela dagen åt att tjocka mig med chips & film, sen innan middagen gick jag ut och sprang en runda och stretchade i typ en timme efteråt. Haha, jag stretchade så länge för jag stretchade inte tillräckligt efter att jag sprang igår så jag varhelt stel så jag tänkte att NU måste jag stretcha en massa. Alla bryr sig mer eller mindre om att stretcha. Vissa stretchar inte alls och vissa kan stretcha hur länge som helst efter ett träningspass. För mig är det ganska viktigt att stretcha både för att jag verkligen HATAR känslan när man inte stretchat och för att jag vill vara viiiig. Som kortast brukar jag stretcha i 20 minuter efter att jag sprungit, men oftast lite mer eller mycket mer.
 
Nu får jag väl se vad jag gör. Kanske jag ska ta och göra någon av alla saker jag tänkt göra, men egentligen tror jag mest att jag nöjer mig med en film till haha, ha det så bra :*

Igårkväll :)

Det blev ingen inspark igår för ingen av oss kände riktigt för det senare. Men istället träffade jag Amanda & Patricia och det var ju himla längesen vi träffades alla tre. Idag ska jag iaf inte göra mer än att få gjort en del saker här hemma som att städa rummet och sånt. Sen så har jag en liten chips påse också som väntar på mig hehehe, ha det så bra allihop :)

Fredag den 13:e

Hade ingen aning om at det var det idag men jag tror inte på sånt ändå. Men bara för att kommer det säkert hända nåt idag haha nej det tror jag inte. Eller jo, jag glömde faktiskt min hoodie på idrotten och när jag gick tillbaka var det låst. Menmen, jag går tillbaka dit när nästa lektion börjar för då kommer där va öppet. Så idag har vi haft film & TV, idrott och nu har vi en mega håla på två timmar och efter det ska vi ha medieproduktion. Sen i eftermiddag/kväll ska jag och Bella kanske dra till insparken men vi får se. Adios amigos !

Jag är ett så bra stativ

Lånade bilden från Henrik hehe :)
 
Jag är verkligen sämst i världen på att lyssna på genomgångar. Jag har så himla lätt att bara sluta lyssna mitt i en mening och sen jag bara "va ?" Det händer jätteofta eftersom jag inte fattar nånting och sen tänker jag att NU ska jag lyssna noga så lär jag mig mycket lättare, så går det några minuter sen jag bara "va ?" Det är inte meningen utan jag kan bara verkligen inte lyssna för länge på något. Jag lyssnar några meningar och sen mitt i en mening bara slutar jag och tänker på nåt annat. Fast så har jag alltid varit men ändååå jag kan inte lyssna på läraran haha vad dålig jag är.
 
Det här inlägget började jag skriva på matten men sen hade vi vår långa rast där vi skulle spela in nyhetsprogrammet till engelskan. Vi är i grupper och väljer någon nyhet som vi ska prata om och gör sedan ett 5 minuters nyhetsprogram. Jag var nyhetsuppläsaren som jag helst ville vara hihi och dom andra var lite intervjuare och sånt. När vi skulle spela in intervjuerna vad ju jag inte med på kameran så jag fick vara stativ och hålla i manuset, fick jätteont i ryggen i slutet för jag skulle stå så stilla så att det inte skakade för mycket hehe men jaja. Så därför slutade jag ju skriva inlägget och nu ska vi ha nästa lektion som har det där långa namnet, JRI, läs mitt förra inlägg så fattar ni :P Så det har väl tagit cirka två timmar att skriva detta inlägget haha. Efter detta har vi film & TV kunskap och ikväll ska jag jobba. Kram på er ♥

Trött

Har journalistik, reklam och information nu. Alldeles för långt namn för ett ämne, borde kallas JRI eller något. Hursomhelst, det är ganska tråkigt. Vi sitter och kollar i sydsvenskan och lär oss saker om bildtext, notis, TT osv osv. Sånt i tidningar. Antagligen därför det heter journalistik (+ tusen andra saker) :P
 
Jag är helt galet trött. Tänkte vara "sjuk" idag för jag försov mig först och när jag sen vaknade var jag absolut inte på humör för att gå till skolan. Det är jag förstås aldrig men ändå. Fast jag drog till skolan ändå så kan jag väl va "sjuk" nån annan dag. Det himla dryga är ju att tisdagar är dom längsta dagarna, 8.30-4, och baaara tråkiga ämnen förutom då just journalistik, reklam och information som vi har nu. Fast nu är det tråkigt. Och just på måndagar kommer jag hem senast, halv 11 från cheerleadingen och sen är det just tisdagar jag måste upp tidigast, klockan 6. Om jag inte försover mig som idag. Men ni får ha det så bra allihop, KRAM

Ett år sedan

Dom här bilderna är ganska exakt ett år gamla. Det känns som jag tog dom för några dagar sen men samtidigt känns det som att det var flera år sen. Verkligen jättelängesen. Bara sånnadär suddiga minnen av saker som hände mig då men ändå minns jag det klart och tydligt. Jag förvirrar nog er ganska mycket nu, men de flesta har nog känt så ibland. Något som känns så nära men så långt ifrån på samma gång.
 
För ett år sen gick jag teknik i ettan på gymnasiet, jag gick i Hässleholm på HTS. Jag trivdes inte i klassen och inte heller med programmet jag gick. Jag hade verkligen inget bra självförtroende heller och kände att jag inte riktigt kan vara mig själv pga av saker som hänt tidigare, innan jag började gymnasiet. Jag gick på balett också, och det tyckte jag var ganska roligt men rätt snabbt kändes det mer som ett tvång att gå dit eftersom det blev långtråkigt tyckte jag. Jag kände mig ganska ensamt ofta eftersom det var så mycket som gick fel då. Skolan med både klassen och programmet, baletten, självförtroendet och sen hade jag fortfarande inte riktigt kommit över tidigare saker. Jag vägde rätt mycket mer också faktiskt, jag vägde ca 6-7 kilo mer då än vad jag gör nu. Helt sjukt tycker jag. Jag visste inte vad jag ville med något heller, det kändes som att jag kom fel vid varje nya val jag gjorde. Och valen jag gjorde var jag inte helt hundra på att jag ville.
 
Nu går jag samhälle med media inriktning på Nya Malmö Latin och jag trivs med både klassen och programmet. Och jag går på cheerleading som jag ännu bara gått några få träningar på men än så länge trivs jag superbra, betydligt bättre än baletten. Jag jobbar också vilket jag inte trodde jag skulle alls, men det har ju tillkommit en liten anledning till att jag behöver extra pengar. Det bästa som har hänt mig hände i slutet av november, att jag började prata med Luke och den första december blev vi tillsammans. Nu bor han ju så onödigt långt ifrån och biljetterna kostar ju oftast några tusen. Han har  hjälpt mig med så sjukt mycket och jag mår mycket bättre tack vare honom. Självförtroende stoppar fortfarande mig ibland för jag trivs fortfarande inte med mig själv men inte ens i närheten av hur det var då. Min liv & min vardag ser helt annorlunda ut och jag vet mer och mer vad jag vill nuförtiden.
 
Vad positivt inlägg det blev, haha, det skulle mest handla om skillnaderna nu och för ett år sen men i princip allt är ju bätte så jag kan ju inte skriva nåt annat. Dock har ju livet också förändrats med att jag har mycket mer läxor som jag aldrig tar tag i. Vissa ämnen kan jag ju faktiskt skita i att få mer än E men dom intressanta och roliga ämnena vill jag faktiskt satsa på och få bra, höga betyg. Så därför ska jag nog börja göra dom intressantare ämnena med sina ändå tråkiga läxor nu. Ni får ha det så bra, både nu och om ett år (och ända tills nu dör) , KRAM ♥

Snabbis till Lukis ♥

Förlåt att jag inte bloggat på några dagar men jag har vart upptagen med att umgås med den underbaraste i världen. I fredags direkt efter skolan tog jag tåget till Köpenhamns flygplats och flög dit. Han hade fixat en himla gullig och romantisk överraskning till mig när jag kom dit hihihi han är så gullig! ^^ Vi har gjort lite olika saker och jag köpte hem en ny jacka och ett paraply som jag har tänkt senare i ett annat inlägg. Nu har jag nyss kommit hem för inte så jättelänge sen och har gjort läxorna jag kan göra nu. Jag har typ allt kvar i skåpet så jag får ta hem det imorgon. Nu sitter jag här och väntar på att Lukie ska logga in på Skype, ååh vad mycket jag saknar honom redan! ♥ Vill tillbaka dit NU. Vill tillbaka där allt är bra. Har gjort mig lite pank igen som vanligt, det är det första jag gör när jag får pengar och egentligen var det inte meningen att jag skulle köpa nån ny jacka eller nytt paraply men nu blev det så. Så så fort jag får nya pengar igen kommer jag tillbaka. ♥

Gammal video från i vintras

 Spelade in den här i vintras nån gång och tänkte lägga upp den men jag glömde väl tror jag, jag vet inte riktigt faktiskt. Menmen jag hittade den igår på datorn så jag kan väl lika gärna lägga upp den nu ^^

Hej F!

Har matte nu, så himla drygt. Och inte nog med att det är det drygaste ämnet som finns så har vi ju tydligen världens drygaste lärare också. Asså, innan på matte lektionerna har jag tyckt hon är bra. Och grejen är den att hon tycker hela tiden vi ska jobba i par eller grupp och lösa problemen tillsammans, eftersom hon tycker inte man bara ska räkna talen utan man ska tänka på dom också och förstå dom. Och det är ju rätt bra tänkt ändå, det lär man sig säkert bra på. Men grejen är den att när man har suttit och tänkt ett tag och inte kommer på svaret, då hjälper hon inte heller. Eller inte idag iaf. Vi satt och tänkte ett tag på ett tal och iaf jag förstod inte så jag frågade ju henne, och hon vägrade förklara. Jag frågade henne typ tusen gånger och hon bara "ja det ska du komma på". Ja det ska jag, men nu gjorde jag inte det. Det är då man frågar läraren men hon ville inte svara. Asså kan hon inte svaret eller? Jag blev skitsur, haha, hon förklarade aldrig heller. Kul asså, jag suger på matte och fattar inget själv och jag har en lärare som inte vill förklara, HEJ F :D Och nu måste jag överleva de sista 20 minuterna också genom att sitta på fb. Kan ju lika gärna räkna när jag känner för det för jag får ändå inget hjälp om jag fastnar :P Och nu kom hon nyss och stod bakom mig och stirra på skärmen och såg mina fina mattebilder jag har här i inlägget hahahah nu kommer jag verkligen få F. Jag är körd. Hejdå.
 

Dryga tisdagar

Nu har jag precis duschat efter jag kom hem från träningen. Måndagar låter egentligen rätt roliga men så himla tröttsammma. Jag har bara två lektioner på måndagar så jag gick 10.10-13.40 i skolan idag och sen for jag hem och skypade lite snabbt med Luke och sen fick jag snabbt skriva klart texten i svenska som jag påbörjade idag och skulle va klar imorgon. Jag bytte ämne flera gåger och idag igen såklart. Sen funkade inte mitt internet under sista lektionen så jag fick skicka in svaren hemma istället och sen åkte jag till träningen. Nu när jag kom hem har jag som sagt precis dushat och nu måste jag räkna lite matte för vi fick läxan för en vecka sen men jag har bara inte velat göra den och nu måste jag göra den ikväll. Jag kommer inte göra hela läxan för herregud vad drygt, men några tal måste jag ju räkna ändå. Jag fattar ingenting i matte och det är inte så bra att börja terminen med att ligga efter. Sen hade vi någon psykologi läxa till onsdag som jag inte visste om men det var nog för att jag och Bella gick efter halva lektionen. Hade inte matten vart viktig hade jag skitit i att få bra betyg i den och psykologin är kanske inte lika viktig men det är ganska roligt tycker jag så där vill jag däremot få bra betyg. Ush vad drygt det är nu. Vi har mycket mer läxor än förra året men det är väl för vi inte jobbar i projekt nu utan har ämne för ämne. Dessutom kommer jag ju hem kanske kvart över 10 och ska dusha varje måndag och sen ska jag upp senast 6 för att hinna med tåget på morgonen när vi sen börjar 8.30. Jag kommer vara skittrött vartenda tisdag men det får jag leva med.. :P Dessutom ska jag ju jobba tills 9 imorgon. Skola 8.30-4, jobb 5-9. Shit vilken tråkig dag men jag får överleva den ändå. Nu vill jag ha lite kladdkaka för att orka med matten hejdå ♥

Nu är jag 17 :D

Förlåt för mitt deprimerande inlägg igår om att jag inte vill fylla 17 haha, men det är lite så det känns. Så himla drygt för åldern 17 borde inte behöva finnas. :P Inte för mig iaf. Men, som jag ju sa var att jag såg inte fram mot att just fylla 17, men jag såg jättemycket fram emot dagen! För det är ju alltid så himla kul på födelsedagar ^^ Jag väcktes på morgonen av min familj som kom med frukost på sängen och några vykort men pengar i från lite olika personer. Och som vanligt så gör ju alltid jag & min familj nåt tillsammans den dagen nån fyller år. Så vid halv 1 for vi till Hörby och bowlade. Dom hade sagt till mig att dom hade bokat något men inte vad så jag fick veta när vi kom fram och bowling är ju jättekul! Trots att jag verkligen suger på det... Menmen, det var jättekul och efteråt så åt vi där också och sen for vi hem. Då skypade jag med Lukie pukie och sen var det kladdkaka. För jag gillar varken marsipan eller grädde eller knappt nånting man har på vanliga tårtor. Smörgåstårta är nog den enda tårtan jag kan äta, men kladdkaka är ju det bästa ever så min syster gjorde en jättegod kladdkaka som vi åt samtidigt som jag öppnade resten av presenterna. Jag har fått lite olika t.ex. ett skit fint iPhone skal, ett par hörlurar, kajal, rutigt läppstift haha, universal laddare, pengar osv. Jag fick en universal laddare för jag tappade bort min kamera laddare typ i december förra året och har fortfarande inte hittat den så jag önskade mig en ny men istället fick jag en universal laddare och det är ju bara jättebra för då kan jag ladda annat där också :D
 
Imorgon blir det skola och sen träning plus att jag måste jobba lite med min podcast som jag knappt gjort och jag vill inte behöva hålla på med det när jag är hos Luke nästa helg så vi ses ♥

RSS 2.0