30 september 2012

Har vart med Felicia & Amanda idag, har haft det supernice!
 

Rida liten pålle

Jag joinade min syrra idag och red på Tindra. Det var typ två år sen jag red sist, haha, och jag kan verkligen inte alls rida bra för jag gör det typ aldrig. Även fast det är jättekul att rida så jag skulle gärna göra det mycket oftare, men jag har ju annat för mig. Men idag red jag iaf! Hon var lite busig ibland men det gör inget, hehe . Typ som när Miriam försökte ändra stigbyglarna skulle hon tvungetvis gå runt i cirklar. Och en gång trampade hon på min fot, AAAAJJ, det gjorde ont. Jajaja, hon är som hon är. Och vet ni vad? Jag travade också!! Väldigt lite och väldigt dåligt, men jag gjorde det iaf! :D Och sen försökte vi tölta för hon är ju en islandshäst. Och kretsade hovarna! Det märks nog att jag är nybörjare eftersom jag är så stolt över sånna små och helt vanliga saker, haha... Jag har faktiskt gått på ridskola men det var typ 1000 år sen.
 

Klassfoto med TE1A

Klassfoto och skolkatalogen kom igår, shit vad tidigt! Haha, men det är ju bra. Innan har alltid skolkatalogen kommit typ jättesent... Klasfotot och sånt brukar ju komma lite tidigare. Och min syster som går i Lund får ju sin skolkatalog typ i November eller något sånt, eller det fick dom förra året i alla fall. Tror jag hehe, det kom väldigt sent iaf. Jaja, det är ju kul att det kom så tidigt.
 
Klicka på dom om de ska bli större, så är det på typ alla mina små bilder om någon inte visste det. :p

För det är så galet snyggt!


Nu har jag suttit här jättelänge och tänkt att jag ska blogga nåt men jag kommer inte på nåt att skriva så jag bara lägger ut lite random bilder jag tagit nån gång för jag vet inte om jag har lagt ut dom innan

.
 

Men seriöööst?

Jag loggade in på SchoolSoft för jag ville se vad det är för mat i skolan imorgon....
 

Vinterkappa

Jag har letat jättelänge efter en vinterkappa nu, men det finns ju inteee.... Antingen så är dom för stora, eller inte tillräckligt tjocka, eller så är dom slut, eller helt enkelt inte snygga eller något annat som gör att jag inte kan ha dom :( Jag beställde hem en jättesöt kappa som kom för några dagar sen, men den var alldeles för stor. :O Och det fanns ingen mindre storlek så jag fick ju bara skicka tillbaka den. :( Och jag försöker veeerkligen hitta en ny men ja, som sagt, det går inte. :( Det är ju ett tag kvar tills det är vinter än, så det kommer väl fler till affärerna senare, så jag har ju tid på mig, men jag vill ändååå hitta en nu.
 
Kappa
KappaKappa
 

Lars Wallin utställning

Har nyss komit hem från en Lars Wallin utställning i Kristianstad, gud vad fina kläder det fanns! Och vissa skitfula... Haha, ja faktiskt, det var väldigt olika vad jag tyckte om kläderna. Men det var iaf jättekul att se. :)
 

Bästa remixen ever ju :O


Läxor = bläää


Lite nytt

Var och shoppade lite idag. Jag köpte en väska, jeans, strumpor, en laddare, en tröja, en skjorta, ett par mjukisbyxor & en cykel. Yaaay jag kan ha en damcykel nu!! Haha :D Jo, min gamla var såklart för liten och jag trodde att jag skulle kunna ha en damcykel nu, men nääää, de var för stora :((( Men sen kom en sån där snubbe som jobbar där och visade en cykel där sadeln sitter väldigt lågt så den kunde jag ha! :D Jaja, jag tog förresten lite bilder på 2 av sakerna, en skjorta från H&M och jeans från New Yorker.
 

5 september 2012

Idag sista lektionen hade vi redovisning, men eftersom jag precis bytt klass så fick jag bara hoppa in i en grupp och därför behövde jag typ bara säga en mening och sen stå och klicka när de andra pratade, haha, nice. Och efter vi slutat så segade jag först bort till stationen för att göra läxan, för att sen gå tillbaka till skolan, för att sen sega bort till stationen igen, för att sen ta tåget till Sösdala i typ 10 minuter, för att sen åka tillbaka till skolan. VILKET LIV JAG HAR ALLTSÅ. Roligt, roligt. Så det var typ min dag, och imorgon får jag det stora problem att packa ner gympakläder i min pyttelilla väska. Men jag ska köpa en ny till helgen. Jaja, hejdååå ♥
 
Gammaaal bild... :)

Seriöst världens bästa balett! :D

 

Kanske en video, kanske inte


Permanenta kladdkakedagen!

Eller min födelsedag kan det också kallas. Det var igår, och jag äter alltid min syster awesome kladdkaka då, så det är permanent kladdkake ätande då. :) Och det var en nice dag såklart, hehe, vi var i Tyringe på allmän åkning. Gud så länge det var sen jag åkte! Haha, men det var skitkul! Och sen på kvällen åt jag såklart kladdkaka och fick lite nice presenter. Jag fick mest pengar för det är vad jag mest önskar mig, för jag har alltid så svårt att bestämma mig så jag bara önskar pengar så kan jag köpa nåt sen hehe . Men jag fick tex en mugg, en typ goodie bag, och ett jättefint handgjort halsband från Jokkmokk! Och sen vid 10 ungefär kom Amanda och nu har hon sovit här, och nu ska vi väl snart göra vid oss och kanske ut och kolla i affärer eller något annat kul, hejdå!
 
Lite suddig och failat kanske menmen...
 
 
 
 
 

RSS 2.0