Detta inlägget saknar rubrik

Ååh vilken dryg dag det har vart, först matte i en timme sen naturkunskap i två timmar, nästan två och en halv... :/ Men sen slutade jag iaf! :P Eller egentligen hade franska, men jag skulle ha utvecklingssamtal och jag hade sett till så att utvecklingssamtalet blir precis på franskan så att jag inte hinner gå dit hehehe :P Och äntligen!! När jag gick till tåget började det snöa ^^ Det har ju redan snöat typ överallt i Sverige men här i tråkiga Skeeeååååne kommer det ju sist, speciellt i Malmö. Men nu hade jag tänkt gå och skaffa mig ett liv. Hejdå.

Bonjour!

 .
Ja jag sitter och pluggar lite franska för jag har prov på onsdag. Och inatt vaknade jag av en mardröm och kunde inte somna om igen, precis som det vart typ varje natt ett tag nu.. Åååh varför drömmer jag mardrömmar och kan inte somna om? Jaja, så sen när jag var på tåget till skolan somnade jag nästan och när en konduktör kom och sa "Godmorgon allihopa" höll jag på att skrika "HÅLL KÄFTEN MIRIAM" för jag trodde jag var i min säng i mtt rum och att min syster kom och väckte mig, haha... :p Jaja, nu ska jag äta lite, hejdå :)
 

♥♥♥ 2NE1 ♥♥♥


Jag har blivit helt galen i skor!

 
Okej jag har alltid gillat skor men jag har märkt att varje gång jag är i någon affär och där finns snygga skor så bara måååste jag köpa! Nejnej, jag har inte alls många skor för det låter säkert så när jag säger såhär. För jag brukar kunna stoppa mig från att köpa skor men jag har ändå blivit helt så "jag vill ha skoooooor" nu, haha :P Ååh och nu sitter jag här och kollar på skor, jag vill haaaaa!
 
..Gienchi Gapu Glitter Gold Studded Sneakers With Glitter 

Väntar på Hanna :)

Ja okej nu har hon ju redan vart här och åkt hem igen, men jag hann inte lägga upp videon innan hon kom så jagfår väl lägga upp den nu istället. Och nej jag pratar självklart inte så som jag gör i videon, det är från en app på min iPhone för er som inte förstod det. :)
 
 

Mord på Pauli

Imorse när jag kom till skolan fick jag veta att en man blivit mördad på Pauli, där jag sen ska har Franska några timmar senare. Herregud vad hemskt.... Och sen såg vi en film med mord på engelskan just idag också såklart, hah... Och sen på eftermiddagen hade vi ju franska på Pauli. För er som inte förstår nu, jag går på Mediegymnasiet men har franska på Pauli Gymnasium. Så vi åkte ju dit, där var var inget då som dom hade väl såklart tagit undan allt. Men grejen var det att i en tidningsartikel var det en bild på precis där jag går när jag ska till franskan och sen var det just precis där det hade hänt, ush vad hemskt....Okej nu ska jag inte förstöra alla andras dag med att snacka om mord. Sååå ehm... nu ska jag väl titta på film kanske eller träffa någon rolig människa ? Haha, byta samtalsämne lite här... Hejdå ♥
 
Fin min asså..

Jag ska ta mig härifrån, jag ska leva mitt eget liv


4 november 2012

Okeej, det har inte blivit så mycket uppdatering som jag tänkte att det skulle bli. Men jag har inte haft tid, jag har väl vart upptagen med livet bara. Denna veckan har jag iaf haft lov och jag har haft det nice med kompisar. Igår hade jag lite feber, inte mycket som tur var, men lite. Så jag tänkte att det är nog bäst att jag stannar hemma så jag inte kommer behöva vara hemma från skolan sen. Idag mår jag bra iaf, förutom att jag är nog lote förkyld, men jag ska nog kunna göra någonting idag så jag inte behöver sitta hemma och sega hela dagen idag också. Hejdååå ♥
 

RSS 2.0